2777
2789
عنوان

تشییع .........گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 55 پست

با اینک اعتقاد دارم به اون دنیا ولی فرض میکنم هیچی بعد مرگ وجود ندارخ پس خوب زندگی میکنم کسی نمیرنجونم در حال زندگی میکنم و لذت میبرم

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابام میگه اگه مردن نبود آدم ها همدیگرو میخوردن .واقعا راست میگه آدم میره تشبع جنازه تتا یه مدت آدم خوبی میشه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
دیشب داشتم ب گناهام فکر میکردم یعنی توبه کنم خدا میبخشه؟

حتما 🌺🙏

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......
مگه نمیگن خدا عاشق بنده هاشه پس چرا هم این دنیا عذاب میده هم اون دنیا؟؟😞

اخع خدا رو من کراش زده ولم نمیکنه همش میخواد اذیتم کنه😒

﷽ __بِسمِ رَبِّ چشمهایَش  ❤۹۹/۹/۹ 

اگه قراره اون بالایی ها که دنیارو جهنم کردن واسه مابدبختا هم برن جهنم ماهم بریم جهنم به خاطر هیچ وپوچ به نظرم خیلی جهنم چرتیه وغیر قابل باور

جان مادرجانِ جانِ مادردلبندم,نمیدانی درون سینه ام چه آتشی برپاست,به کدامین حکم من درون آتشی سوزنده افتادم.حال من با دیدن دانه های اشکت که روی گونه های سرخت می لغزد به جنون میرسد.نکند گریه کنی زندگیه من.الان 7سال هست که دیدن روی ماهت ارزوی شبانه روزم شده میدانم دور از من حال تو پریشان است و بدان حال من هم خراب .....انگار از درون سینه ام جگرم را، تکه وجودم را برده اند ..بیا جان مادر بگذار دل سیر در آغوش بگیرمت بدون هیچ ترسی از اینکه مبادا به من پشت کنی ومرا نخواهی ومن  بترسم از گذشته ام جانکم ، عمر مادر همیشه بخند غمگین نباش .اروزیم همیشه خندیدن توست.کاش بگذرد این روزهای تلخ ، زودتر برسد روزی که تا ابد بدون کوچکترین غمی کنارم روچشمانم باشی نازنین پسرکم دلتنگی تاب وتوانم رابریده وراهی ندارم جز انتظار .کاش زنده بمانم وخوشبختیت را ببینم ونگاه پر از شوقت را تماشاگر باشم ...کاش🙏😢

باید فکر کنیم - تا زیاد سرکش و مغرور نشیم 

، چون هر لحظه ممکنه که مرگ ما هم فرا برسه ، من موقعی فکر میکنم تو این 2-3 سال اخیر چه دوستان و چه جوونایی دار فانی را وداع گفتن - دیگه آماده مرگ هستم. 

من وقتی به مرگ فکر میکنم به فکر خودم نیستم به فکر خانواده ام میافتم 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
امید وارم

نا امیدی شرکه وبزرگترین دام شیطان توبه یعنی ترک گناه و دیگه انجام ندادنش

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......