2777
2789
عنوان

پوست صورت😭

1 بازدید | 55 پست

خانوما من دوران بلوغ جوش های زیادی زدم تا ۱۶ سالگی الان یک سالی میشه دیگه جوش نمیزنم اما جا جوش هام مونده خیلی عمیق نیست اما جاشون هست بلاخره

دکتر گف باید کربوکسی تراپی و نیدلینگ انجام بدی

به نظرتون الان سن من زود نیست؟

و اینکه کلا کسی انجام داده راضی بوده؟

الان انجاااام نده

به مرور زمان کمرنگ میشه و میره

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه چندسال بعد هنوز جاشون بود بعد انجام بده

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

منم صورتم پر از جای جوشه

درباره خودم عرض کنم خدمتتون یک شهریوری مهربونم که عااااشق نینی عه🥲🥺. معروف به خوش خنده خانواده😌 و در عین حال بشدت لجبازم🤪😁. در نهایت بگم بهتون کنکوری ۴۰۵ هستم (خوشحال میشم برای قبولیم یه صلوات مهمونم کنی 🙏🏼💚)

جاشون منظورت اینه لک شده؟

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

الان انجاااام ندهبه مرور زمان کمرنگ میشه و میره

یعنی امکانش هست بره؟ چون خیلی اذیت شدم از سن کم همیشه جوش داشتم و دکتر زیاد رفتم اما فایده ای نداشت