2777
2789
عنوان

پوست صورت😭

| مشاهده متن کامل بحث + 9 بازدید | 56 پست
من زیرنظر پزشک راکوتان خوردمرو بازوهام افتضاح بود اونقدر لک داشت اصلا پوسته دستم دیده نمیشد دکتر گفت ...

منم یه دوره راکوتان خوردم اتفاقا به خاطر همینم دیگه جوش نمیزنم اما جاشون هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرم میکرومیدلینک ریدل شات بگیر برای چاله های نسبتا متوسط و خفیف خوبه.از نیدلینگ کیلینیکی کم خطرتر و غیر تهاجمی تره.من امروز برای اسکار های بینیم گرفتم تا یک ماه دیگه میگم چطور بود.تو نت بزنش درمورد اینم یه تحقیق بکن

تا 10 دقیقه قبل از سر رفتن شیر همه چیز عادی به نظر میرسد...من درباره شیر حرف نمیزنم

شما انجام دادی این کار هارو؟ دردش چجوریه کلا یه توضیح میدی اگه انجام دادید؟

من 40 سالمه خیلی سال پیش رفتم ولی دیر رفتم واسه همین دیر جواب گرفتم . درضمن درد اصلا نداره یادم نمیاد اسم روشش چی بود الان همه چی بهتر شده دستگاه ها جدید شدن حتما برو پیش یه دکتر حاذق

نیدلینگ چیز خاصی نیست دردم نداره دوست من دیروز رفت اولین جلسشو زود برو پوستتو درمان کن زمان بگذره سخ ...

انشالله ک نتیجه بگیره دوستت عزیزم منم بازم تحقیق میکنم امید خدا

ببینید من ترسم از اینه کلا نره و بمونه و چاله های عمیق ایجاد شه اگه بره خودشون به مرور زمان ک خیلیم ...

جوشاتو فشار دادی دستکاری کردی که ممکنه چال شه؟

من هیچوقت جوشامو دستکاری نمیکردم لک های شدید هم تا ۱۹ ۲۰ سالگیم بود

الان ک ۲۱ سالمه خداروشکر با مراجعه به متخصص پوست و اینا خیلییییی کمرنگ شده و زیاد مشخص نیست

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
سرم میکرومیدلینک ریدل شات بگیر برای چاله های نسبتا متوسط و خفیف خوبه.از نیدلینگ کیلینیکی کم خطرتر و ...

از کجا گرفتی؟

خدایا مارا ب جبر هم ک شده سر ب راه کن خیری ندیدیم از این اختیارهااااا

خب شما جوش داری که در دوره بلوغ زدی اول راجب صورت میگم بعد بدنت

اول که من نه متخصص هستم نه چیزی صرفا استفاده شخصی و تجربیات در اختیارت میزارم 🍎🎀🩷

اول از همه نوع تغذیه و مکمل هایی که مصرف میکنی رو کنترل کن حالا این یعنی چی ؟ جوشای شما سطحی بودن و دلیل بیماری نداره احتمالا ( به شرط ازمایش هورمونی ) خب شما از زینک و ویتامین سی زیاد باید استفاده کنی چون مراحل درمان رو کوتاه تر و به سیستم ایمنی بدن و سلامت پوست و ناخنت کمکت میکنه و همچین مصرف اهن و منیزیم فراموش نشه

دوم : لطفا از هیچگونه لوازم آرایش که میدونی جنس خوبی ندارن و به درد نمیخوره استفاده نکن چون منافذت سنگین تر میشه و همچنین بدتر

سوم : از تونر های الکلی استفاده نکن و از تونر بر پایه گیاهی استفاده کن سعی کن از سرم هم استفاده کنی مثل سالیسیک اسید که برای سن شما مناسب تر هست عزیزم ولی باید مشورت بگیرید در این مورد

چهارم: پوستت رو ابرسانی کن که منافذ به مرور بسته تر بشم چرا که گاهی بابت همین منافذ هست که جای جوش خیلی بیشتر به چشم میاد

ملحفه و روتختی هر هفته یک بار شسته بشه لطفا و برای جای لکه هم میتونی از فیشال لاین ابرسانی پوست چرب و یا لاین ترمیمی استفاده کنی عزیزم

و اینکه حوله هات حتما هر دو هفته حداقل شسته بشه

برای ابرسان باید صورتت مرطوب باشه اینو یادت نره که نگی نگفتمااا چون درشت مولکول هست و به راحتی جذب نمیشه

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 علاقمند به علاقمند نشدن🗿🍫