2777
2789
عنوان

پوست صورت😭

| مشاهده متن کامل بحث + 9 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی امکانش هست بره؟ چون خیلی اذیت شدم از سن کم همیشه جوش داشتم و دکتر زیاد رفتم اما فایده ای نداشت

آره چون منم مث تو بودم و هستم

لکا به مرور زمان کمرنگ میشه

متخصص پوست رفتم هم همینو گفت که به مرور زمان صبر کنی میره

ولی اگه بخوای زودتر از بین بره باید اونکارارو انجام بدی

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
اتفاقا زودتر برو قبل اینکه جاش کهنه شه برو تا زمان دانشجویی خشگل شی

دیگه واقعا نابودم تا یادمه جوش داشتم هم کلاسی هام صورت هاشون اینه من جوش دارم اذیتم میکنه

کاری باهاشون نداری؟ اذیتت نمیکنه؟

من تازه الا بهتر شده

تا یه هفته پیش افتضاح بود دست نمیزنم انشالله که بره

درباره خودم عرض کنم خدمتتون یک شهریوری مهربونم که عااااشق نینی عه🥲🥺. معروف به خوش خنده خانواده😌 و در عین حال بشدت لجبازم🤪😁. در نهایت بگم بهتون کنکوری ۴۰۵ هستم (خوشحال میشم برای قبولیم یه صلوات مهمونم کنی 🙏🏼💚)

آره چون منم مث تو بودم و هستملکا به مرور زمان کمرنگ میشهمتخصص پوست رفتم هم همینو گفت که به مرور زمان ...

ببینید من ترسم از اینه کلا نره و بمونه و چاله های عمیق ایجاد شه اگه بره خودشون به مرور زمان ک خیلیم بهتر

من زیرنظر پزشک راکوتان خوردم

رو بازوهام افتضاح بود اونقدر لک داشت اصلا پوسته دستم دیده نمیشد

دکتر گفت صبر کن این دوره ای که قرص میخوری جدش نزنه ردشون میره

۹۰درصد لکشون از بین رفت خود به خود