2777
2789
عنوان

خاطرات

82 بازدید | 9 پست

بهترین وقشنگ ترین لحظه عمرتون کی بود

من خودم اول بگم من لحظه های خیلی خوبی داشتم تو زندگیم .یکیشونو میگم روزخاستگاری وقتی داشت باهام حرف میزددلم ریخت 😍😍لحظه عالی بود برامن.

فولاد چیزی داره به اسم نقطه‌ی تسلیم. جایی که انقدر تنش بهش وارد می‌شه تا قابلیت کشسانی خودش رو از دست بده. بعد از اون دیگه به شکل اولیه برنمی‌گرده، برای همیشه تغییر می‌کنه. آدمیزاد هم همینه، تا یه جایی می‌تونه به خودش بقبولونه که بعد از هر ضربه، هنوز همون آدم سابقه اما اگه از نقطه‌ی تسلیمش بگذره، یه چیزی درونش برای همیشه عوض می‌شه. بعد از اون هر درد کوچیکی، یه قدم به فروپاشی نزدیک‌ترش می‌کنه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خاطرات شمال محاله بادم بره😁

خخخخ اره وقعا نامزدی شمال رفتم محال یادم بره😂😂😂

فولاد چیزی داره به اسم نقطه‌ی تسلیم. جایی که انقدر تنش بهش وارد می‌شه تا قابلیت کشسانی خودش رو از دست بده. بعد از اون دیگه به شکل اولیه برنمی‌گرده، برای همیشه تغییر می‌کنه. آدمیزاد هم همینه، تا یه جایی می‌تونه به خودش بقبولونه که بعد از هر ضربه، هنوز همون آدم سابقه اما اگه از نقطه‌ی تسلیمش بگذره، یه چیزی درونش برای همیشه عوض می‌شه. بعد از اون هر درد کوچیکی، یه قدم به فروپاشی نزدیک‌ترش می‌کنه.

من نصف زندگیم تو انقلاب گذشت 

کافه های کئچیک و ادمیایی که رو زمین نشته بودند و هرکیاز یه ور غش غش میخندید یکی گیتار میزد یادش بخیر یه مدت دف میزدم 

پارک اب و اتش رو تابستون و زمستون پایه بودیم البته هنوزم همونجوریم فک میکنم خدا این لحظه هارو هدیه داده بهم

من رها هستم و دلیلی برای قید و بند داشتن ندارم
من نصف زندگیم تو انقلاب گذشت  کافه های کئچیک و ادمیایی که رو زمین نشته بودند و هرکیاز یه ور غش ...

کافه ها تعطیل می شدن تو خیابون مافیا بازی میکردیم ماگ هایی که روش شعر داره چه خاطرات خوبی دارم میسازم

من رها هستم و دلیلی برای قید و بند داشتن ندارم
من نصف زندگیم تو انقلاب گذشت  کافه های کئچیک و ادمیایی که رو زمین نشته بودند و هرکیاز یه ور غش ...

زمان هم چیز خوبیه هم بد بدیش اینه که لحظه های خوبت زود تموم میشه .وخوبیش اینه که لحظه های بدت زود تموم نمیشه

اووووف جمله سنگین بود تنفس اعلام میکنم😂😂😂

تنفسس

خخخخ.من یه پسر چهارساله دارم سر بچه دومم که رفتیم سنو وقتی گفت دختره انقدر خوشحال شدم که خدامیدونه خجالت نمیکشیدم از خوشحالی میزدم تو صورت دکتر😂😂😂