2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1425 بازدید | 66 پست
شاید یادش رفته اینو خدایی یادآوری میکروی بهش گناه داره بابات

پیامش خیلی طولانی بود دیگه من اولش نخوندم دیدم حرفای همیشگی هست... و براش الکی نوشتم من نخونده حذف کردم... بعداز تموم شدن چتمون که اومدم خوندم دیدم واویلا چیا گفته...

دیگه نشد که جوابشو بدم، چون اولش گفتم حذف کردم.

خیلی تو دلم.مونده فقط منتظرم ی بار دیگه بگه تا جوایشو بدم

😬😞 

ینی چی صبح عروسی فهمید شب قبلش عروسیت بوده

یعنی کسی دعوتش نکرد 😐 

و از بقیه فهمید

برادرمم اون موقعه ماموریت کاری بوده

و بخاطر گندی که بالا اورد هیچ کس از اقوام ما و حتی اقوام خودش باهاش رابطه ندارن

سه ساله خانواده خودشم باهاش رابطه ندارن

برادرزاده عزیزم زندگیت را بر مبنایی قرار بده که تاوانش را من ندهم ... 😏 😏 اصلا تو قران داریم که "عمه یتسائلون" یعنی در مورد عمه سوال میشه ازتون !!  😅😅😅😅😅

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه ازش ميترسي پياماشو سين نكرده حذف كن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

گیره نزن باد ببرش😂😂😂😂

😆ها اینم هس

بیشتر میخواستم زیر گیرم لههه شه😜

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

دعوای اونا به شما ربطی نداره

اونا زن و شوهرن..و مادرشوهر و عروس

خیییلی اشتباه کردی که روابط رو جوری پیش بردی که زنگ می زنه به شما و عقده گشایی می کنه

خیلی اشتباه کردی

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
یه بار جوابشو دادم چنان بلایی سرم آورد که نگو و نپرس. خیلی هراکه خیلی

نمیخواد جوابشو بدی فقط برا ش بنویس که از  این به بعد اگر با برادرم و یا هر کس دیگه از اعضای  خانواده من حرفت شد یا ناراحت شدی به من چیزی نگو و گلایه هم نکن

وااای چقدر من جای تو حرص خوردم اسی جان،اینقد توسری خور الکی نباش،دو روز دیگه خانوده شوهر بدتر ازاین سرت میاره،بابا یکم جرات و جربزه به خرج بده خیلی محترمانه ولی دندان شکن جوابشو بده😤😤😤😤

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸
یاد جیگرکی افتادم😂😂😂

😅😅😅😅

والا ی عنتر بیاد پدرمادرمو بد بگه من ساکت بشینم بگم زشته🥴

برادرزاده عزیزم زندگیت را بر مبنایی قرار بده که تاوانش را من ندهم ... 😏 😏 اصلا تو قران داریم که "عمه یتسائلون" یعنی در مورد عمه سوال میشه ازتون !!  😅😅😅😅😅

ببین عزیزم اون با تو راحته تو سنگ صبورشی پس سعی کن همیشه آرومش کنی و بعدش راهنماییش کن سعی کن به مرور زمان بهش بفهمونی که شما اونو عضو خانوادتون میدونید 

باهاش در نیفت

باور کن اونم ساده س که میاد پیش تو حرف میزنه 

حتما جای خاصی داری براش که باهات دردودل میکنه.

دوستان خواهشا نسخه ی بد نپیچین 

زن داداش من هم آدم را میخوره و فقط پی پی نمیکنه. تو روم بهمون توهین میکنه و فحش میده اما انگار گنگ م ...

اخه شماهااااا چقدر مظلومید

من چندتا دست دارم که به داد همه شماها برسم هااان

اینقدر بی زبون نباشید لدفن 

مرسی اه