2777
2789
عنوان

زن داداشم

1425 بازدید | 66 پست

قشنگ هفته ای یه بار با داداشم جرودعوا میکنن، بعدش یه عالمه مسیج برا من میفرسته و گله و شکایت و تهدید و...که داداشت فلانه، بهمانه، مامانت چرا ایجور گفته، بابات چرا اینجور کرده و...

بخدا بابا و مامان من خودشون انقد گرفتاری و مصیبت دارن که یادشون به اینا نیست،،،

منم فقط دلداریش میدمو میگم عیب نداره، حوصله کن، مهدی غلط کرده اینجور گفته و...

و اصلا حرفایی که میزنه رو ب خونوادم نمیگم...راستش خیلی ازش میترسم خیلی... آدم رو درسته درسته قورت میده،،، برا تک تک گله کردناش جواب دارم ولی میترسم باهاش دربیفتم...

امشب دیگه خیلی ناحق گفت خیلی گریه کردم برا بابام. نوشته بود بابای تو زورش میومد موقع تولد بچه من بیاد دیدنیش، درصورتیکه بابام ااز شهرستان اومد و براش یه خروس محلی و گوسفند هم خرید و آورد حتی خود پیرمرد نشست گوشت خرد کرد و بسته بندی کرد براش...

ولی من جوابشو ندادم چون قبلا ی بار جوابشو دادم و بدجور جگرمو خون کرد...

امشب فقط گفتم خدا واگذارش کردم بخودت حالا که اینقدر ناحق میگه...

😢😢😢

دلم خیلی شکسته،یعنی خدایی وجود داره که یه روز حالیش کنه چقد راحت ناحق میگه،،،

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا یکبار برا همیشه توروش واینمیستی ک حداقل سر هردعواتون اعصاب تورو نریزه بهم؟مگه اعصابت مفتیه؟؟؟؟مگه خوشیاشونو تو رختخواباشونو میاد براتو میگ ؟؟؟!

خانومای گل کتاب <<ما تمامش میکنیم >>رو حتما بخونید .از پر فروشترین های نیویورک تایمز هست🌷

☹️من اینارو میخونم باورم نمیشه زن داداش بدجنسم وجود داره به خودم نگاه میکنم‌ میگم چرامن این طوری نیسدم😔

درتاریخ ۱۳۹۹٫۹٫۹ انشالابهترین اتقاق زندگیم خواهدافتاد🌹کاش برگردیم به اون دوره که سرفه هامون فقط واسه اینه که بگیم کسی تو توالت هست، نیا تو😀

چ خواهر شوهر خوبی😍

من بودم میشستمش پهن میکردم رو بند دوتا گیرم روش میزدم😏😆

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^