2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1425 بازدید | 66 پست

باید بجا امام حسین، اینا رو میدادن شمر و یزید و عمر تا سر ببرن😤

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زبون نداری؟؟

بگو بمنچچچهه به خودشون بگو علاقه ای ندارم صداتو بشنوم دوبار اینجوری کن.ازونور اگه بخواد به پدرمادرت بی احترامی کنه اونجور دلیل دارید بفریتیدش بره وردل همون باباجونش باهم گوشت خورد کنن.

جوابش نده.پیاماشم نشون داداشت بکد بگو من حوصله اینو ندارم خودت جمعش کن

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

وااااااه تو حریف همچین ادمی نمیشی😐😐😐

کاش من جای تو بودم زبونم بادبزن جیییگرمه

دلو روده شو سفره میکردم 

😄😄😄😄😄

برادرزاده عزیزم زندگیت را بر مبنایی قرار بده که تاوانش را من ندهم ... 😏 😏 اصلا تو قران داریم که "عمه یتسائلون" یعنی در مورد عمه سوال میشه ازتون !!  😅😅😅😅😅

سلام دوست 

خدا که هست و میبینه اما شما هم عاقل باش 

زیاد ج پیام یا تلفنش رو نده 

اعصابت رو در گیر نکن خودت زندگی و...داری بهش فکر نکن هر وقت چیزی گفت بگو من ک از زندگیتون خبر ندارم .هر کی یک طرفه بره ب قاضی راضی برمیگرده ...

زن داداش چیه که ازش بترسی😁✌

والا همینو بگو

برادرزاده عزیزم زندگیت را بر مبنایی قرار بده که تاوانش را من ندهم ... 😏 😏 اصلا تو قران داریم که "عمه یتسائلون" یعنی در مورد عمه سوال میشه ازتون !!  😅😅😅😅😅
خیلی اشتباه میکنی که جوابشو نمیدی بشورش بندازش رو بند بهشم بگو ازین به بعد عن داداش ن زن داداش

یه بار جوابشو دادم چنان بلایی سرم آورد که نگو و نپرس. خیلی هراکه خیلی

خوش بحالت 

والا طوری ک من از زن داداشم طرفداری میکنم از داداشم نمیکنم همه مون برامون از مث خواهره اما برای من از خواهرمم عزیزتره😄😍😘😚

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹