2777
2789
عنوان

بدوووووو

275 بازدید | 83 پست

چند سالته چرا الان بیداری 😐دیگه خودم دارم روانی میشم یه عالمه کار دارم فردا خوابمم نمیاد 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۸ دارای دوبچه 

وای چه جوری بیداری بچه داری خیلی سخته🙄

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

امروز رفتم تو 25 سال

کار داشتم الان دیگه میخوام بخوابم اگه قسمت بشه 😅

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
نوزادم سه ماهشه. بخوابم بیدار میشه شیر میخواد و منم خوابالو میشم نمیتونم بیدارشم . شیر خشک میخوره .& ...

ای وای نگو ماهم نوه داریم شبا برا شیر پا میشه اونم خشک میخوره ینی از خواب کلا محروم میشه آدم تا میخواد بخوابه اون ما میشه شیر میخواد 😂

نصف سبزی ها رو پاک کردم نصف دیگش مونده . بچه لللج کرده میخابه رو پام میزارم جاش بلند میشه جیغ میکشه به خاطر دندونش . صداش دیگه در نمیاد . پاهام داره میشکنه از درررد فکرم پیش سبزیه . گوشیم ۳ درصد شارژ داره 😭😭😭😭

من غرق خواب بودم  چن شبه باهاش قهرم نصف شبی زنگ زد بیدار شدم بیخوابم کرد    

چرا گریه خوش حال باش زنگ زده 🙄اشتی کنین 

نصف سبزی ها رو پاک کردم نصف دیگش مونده . بچه لللج کرده میخابه رو پام میزارم جاش بلند میشه جیغ میکشه ...

وای الهی من اون قد بچه دوس دارم خودم بچه ندارم ولی قشنگ درک میکنم چی میگی بچه ها خیلی لج بازن

ای وای نگو ماهم نوه داریم شبا برا شیر پا میشه اونم خشک میخوره ینی از خواب کلا محروم میشه آدم تا میخو ...

اره   بچه منم اونطوریه . تا خوابم میبره بیدار میشه شیر میخواد باید برم درست کنم براش . اونم فلاکسش خراب شده باید اب گرم کنمگ نتونستم برم بیرون بخرم .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(