2777
2789
عنوان

بدوووووو

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 83 پست
آشتیه چی وختی نمیذارن بهم برسیم باید همه چی تموم‌ بشه

وا چرا نمیذارن ولی ببین هرچی بزرگترت میگه به صلاحته اونا بیشتر از تو تجربه دارن چند سالته خودت 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره   بچه منم اونطوریه . تا خوابم میبره بیدار میشه شیر میخواد باید برم درست کنم براش . اونم فلا ...

میدونی چی کار کن ما یه فلاسک پر میکنم با ۳ تا شیشه که تا صب کافیه اونو هی پر میکنیم درست میکنیم میدیم بهش دیگ شبا پا نمیشیم کثیف رو بشوریم 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
۲۵

خودت تو سن عاقلیتی ولی ایشالا شاید همه چی جور شد 

۲۱ دارم فک میکنم دختر داییم و چجوری نصیحت کنم، صب باید باهاش حرف بزنم🥴

با آرامش نصیحت کن که برعکس جواب نده 

۱۹سالمه بچم نمیخوابه 😐

وای امان از این بچه من مجردم ولی نوه مون مدام خونه ماست قشنگ درک میکنم 😂

میدونی چی کار کن ما یه فلاسک پر میکنم با ۳ تا شیشه که تا صب کافیه اونو هی پر میکنیم درست میکنیم میدی ...

خوبه اینطوری . منون که گفتی 

فلاکسش خراب شده فعلا . اب رو سریع سرد میکنه  

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
خوبه اینطوری . منون که گفتی  فلاکسش خراب شده فعلا . اب رو سریع سرد میکنه  

از سیسمونی فروشی ها بگیر ماله اونا خیلی با دوام و خوبه ما ۱۸۰ گرفتیم یک سال خراب نشده 

با آرامش نصیحت کن که برعکس جواب نده 

دلم میخواد فقط بزنم تو دهنش اصلا نمیتونم آرامش داشته باشم تو این مورد فقط میخوام بهش بگم بره با یکی دیگه حرف بزنه ولی متاسفانه بهش برمیخوره

جلوی من رفت به پسر داییم گفت دوست دارم بیا باهم رل بزنیم، اونم هیچی نگفت. آخه با فامیل این مدلی گند میزنن😤😫

۲۲سالمه دلم خونه چون هیچکس نیس کمکم کنه ۷روز دیگه عقدمه هیچ کاری نکردم بقران انقد گریه کردم چرا انقد تنهام ...بیچاره مامانم میترسم ببرمش بیرون بخاطر کرونا ازاینورم دوستام دخترخاله هام همشون صبح تا شب بیرونن دوبارم بهشون روانداختم  گفتن خبرمیدیم بهت هنوز خبرندادن شوعرمم زیادهمراهیم نمیکنه البته بنده خدا خوب پسرا پسنداشون فرق داره خلاصه غم تودلمه غممممم

دلم میخواد فقط بزنم تو دهنش اصلا نمیتونم آرامش داشته باشم تو این مورد فقط میخوام بهش بگم بره با یکی ...

چند سالشه ؟