2777
2789
عنوان

بدوووووو

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 83 پست
وای قربون دستت این ادرسو ب اسنپ بدم میبرن دیگه ...ممنونم🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

اره بابا چرا نبرن فردا هم یه عالمه پیدا میکنم برات میفرستم بزا خوش باشی 🥰

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شرمنده ها خودت و شوهرت چند سالشه 

من۲۲ شوهرم۳۰

واینم بگم ۷ سال دوس بودیم واون خیلی عذابم داد همجوره فکرشوکنی......... بهمم اعتماد داره اما همیشه میگه نصب کن امامن دلم راضی نیس منم  زود دلم نمیاد ناراحتش کنم

من۲۲ شوهرم۳۰ واینم بگم ۷ سال دوس بودیم واون خیلی عذابم داد همجوره فکرشوکنی......... بهمم اعتماد دار ...

ای جان با من هم سنی ولی تجربه ثابت کرده زیاد هم به حرفش هرچی گفت نگو چشم اون موقع تا آخر عمر باید بگی چشم میدونم رابطه طولانی مدت خیلی دردسر داره😑دعوا جنگ اعصاب

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
اره بابا چرا نبرن فردا هم یه عالمه پیدا میکنم برات میفرستم بزا خوش باشی 🥰

قربونت بشمممممممممممم🧿😚

بخدا همین حرف زدنا ودلگرمی دادنا یه دنیا برام ارزش داره خداکنه هیچوقت غم تو دلت نیاد

قربونت بشمممممممممممم🧿😚 بخدا همین حرف زدنا ودلگرمی دادنا یه دنیا برام ارزش داره خداکنه هیچوقت غم ...

بابا دلتو با شوهرت خوش کن با این ادمای بی ارزش نه که بهت اهمیت ندادن 😷ازدواج شیرین فکرت رو خراب نکن