2777
2789
عنوان

بدوووووو

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 83 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پستونک میگیره ولی دوس داره همش بغلم باشه راه بریم 

وای به بغل یادش نده بدبخت میشی 🤐

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
خوب میدونی این مدل کجاها هست؟

اره بزار یه ثوابی من کنم برات از اینستا برات پیدا کنم 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
وا تو داری شوهر میکنی دیگه بعدشم مگه گوشیت رو میگردن ببین داری یا نه نصب کن بعد کاراتو کردی پاک کن

اخه شوهرم ازم قول گرفته تو هیچ برنامه ای نرم دلیلشم میپرسم نمیگه ولی همیشه بامهربونی گفته بنده خدا

اخه شوهرم ازم قول گرفته تو هیچ برنامه ای نرم دلیلشم میپرسم نمیگه ولی همیشه بامهربونی گفته بنده خدا

از من بهت نصیحت خواهر گلم ولی سعی نکن زیاد چشم و گوش بسته بمونی دنیا کثیفه

دستت دردنکنه ایشالله  به همه آرزوهات برسی خدا کمکت کنه همیشه

این جوری ساده هم پوشیده خیلی باکلاسه

از من بهت نصیحت خواهر گلم ولی سعی نکن زیاد چشم و گوش بسته بمونی دنیا کثیفه

میدونم حالا مشاوره هم بهم گفت که به روشوهرم نیارم گفتش  شوهرت میترسه ازدستت بده واینکه زندگی بعضی از اطرافیانش سر این موضوع خراب شده حالا اونم میترسه فعلا بهش استرس نده 

میدونم حالا مشاوره هم بهم گفت که به روشوهرم نیارم گفتش  شوهرت میترسه ازدستت بده واینکه زندگی بع ...

شرمنده ها خودت و شوهرت چند سالشه