2777
2789
عنوان

بدوووووو

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 83 پست
باید بهش بگم ببین اسم بچتون چیه؟😂 اره بابا فک میکنه همه از حسادت میگن، شاید فردا کلا تشویقش کردم و ...

نکن خواهر 😂دوست منم با یکی نامزد بود گفتم نامزدت معتاده قشنگ می باره از قیافه اش گفت تو نظر داری بهش ماه بعدش خودش از جیبش مواد پیدا کرد 😁

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
تهرانم

لباس عقد پوشیدی میخوای ؟

سالن خوب تو تهران زیاده برو پیش شبنم نظیف ای دی اش رو تو اینستا بزن میاره برات

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نکن خواهر 😂دوست منم با یکی نامزد بود گفتم نامزدت معتاده قشنگ می باره از قیافه اش گفت تو نظر داری به ...

من با پسر داییم رابطم بهتره، باهم بزرگ شدیم (سر همین موضوع اگه زیاد واکنش نشون بدم پیش خودش فکر و خیال میکنه) میدونم اگه تحویلش بگیری دور برمیداره ولی خب این گوش نمیده، میگ من بلدم عاشقش کنم

در کل ما بخیل نیستیم ایشالا عروسیشون😂

من با پسر داییم رابطم بهتره، باهم بزرگ شدیم (سر همین موضوع اگه زیاد واکنش نشون بدم پیش خودش فکر و خی ...

بزار اون عاشقش کنه توعم عروسیش قر بده 😂بدتر دیگه کلا بی خیال شو که توهمی نشن😂

لباس عقد پوشیدی میخوای ؟ سالن خوب تو تهران زیاده برو پیش شبنم نظیف ای دی اش رو تو اینستا بزن میاره ...

اون ۸ تومن خواست خیلیه با دومن یاسه تومن بود یه چیزی بدش محضر میرم با باغ همین

لباس  تقریبا اره زیاد لختز نیاشع

چهارده روزشه😭

ای وای از اونه دیگه بلد نیست شیر بخوره پستونک خوردن رو یادش بده پستونک رو شیرین کن بذار بخوره دور دهنش بازی بده

اون ۸ تومن خواست خیلیه با دومن یاسه تومن بود یه چیزی بدش محضر میرم با باغ همین لباس  تقریبا ار ...

اووو ۸ واسه یه عقد خیلی زیادی آرایشگاه از همون اینستا بگرد چون کار همه اون جاست لباس هم باز مزون های تهران رو بزن لباس مجلسی هارو از اینستا پیدا کن که وقتت زیاد گرفته نشه 

اره باو من فقط تو فاز قر و لباس و ارایشم عاشقی واسه اونا😂  

بزار تو حال خودش باشهههههه🤪

بچه هااینو تو اینترنت دیدم نمیدونم کجا داره؟؟؟ نازه

به نظرم واسه عقد صورتی بگیر قرمز رو نگه دار واسه حنابندون

به نظرم واسه عقد صورتی بگیر قرمز رو نگه دار واسه حنابندون

یا هم سفید 

ندارم اینستا خواهرم نمیزارن نصب کنم

وا تو داری شوهر میکنی دیگه بعدشم مگه گوشیت رو میگردن ببین داری یا نه نصب کن بعد کاراتو کردی پاک کن