2777
2789
عنوان

بدوووووو

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 83 پست
۲۲سالمه دلم خونه چون هیچکس نیس کمکم کنه ۷روز دیگه عقدمه هیچ کاری نکردم بقران انقد گریه کردم چرا انقد ...

عزیز دلم خودتو با این فکرا ناراحت نکن خودت پسند کن من خودم اگه ازدواج کنم دوس دارم همه چی سلیقه خودم باشه با کس دیگه ای بری سلیقه ها متفاوت میشه آدم چیزی هم نمیتونه بخره

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۱۹ 🤦‍♀️

بچه هم نیست پس 😐بگم بچگی کرده ولی ببین اینم ی نصحیت از من به تو زیاد نگو چرا این جوری کردی اون جوری کردی بدتر با تو دشمن میشه بگو حرفاتو ولی دیگ گوش نداد بی خیال شو

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
نمیدونم امشب چش شده نه شیر میخوره نه میخوابه😭😭😭

حتمن خیلی کوچیکه بچه ها کوچیک بودنی نه شیر میخورن نه پستونک بعضی موقع ها فقط گریه میکنن 😑

عزیز دلم خودتو با این فکرا ناراحت نکن خودت پسند کن من خودم اگه ازدواج کنم دوس دارم همه چی سلیقه خودم ...

خوب توبگو تنها برم اره ارایشگاه ببینم یا لباسمو بخرم بابا شاید یه کمک خواستم بخدا همفکری خوبه جیگرم داره میسوزه منه احمق عروسیای دوستام فامیلام خودکشی میکردم براشون

خوب توبگو تنها برم اره ارایشگاه ببینم یا لباسمو بخرم بابا شاید یه کمک خواستم بخدا همفکری خوبه جیگرم ...

منت کسی رو نکش اونا وقتی این جوری میپیچونن تقسیم بندی کن کاراتو خودت بکن 🙄امان از این دوستان و فامیلای محترم ک واقن وقتی بهشون نیاز داری الکی مثلا کار دارن 

بچه هم نیست پس 😐بگم بچگی کرده ولی ببین اینم ی نصحیت از من به تو زیاد نگو چرا این جوری کردی اون جوری ...

تهش اینا باهم عروسی میکنن و من میشم ادم بده🤦‍♀️😅

آبروی منم برده گوشیش و یادش میره گوشی من و ورمیداره بهش پیام میده، شاید باورت نشه ولی کلی مهمون اونجا بود بهش پیام داد بیا اتاق میخوام باهات حرف بزنم من کلا کف کرده بودم، خیلی داره ضایع بازی درمیاره حرفم میزنم میگه تو عاشق نشدی نمیدونی چیه😐  

بچه ها خواهرانه بهم میگید کجا لباس عقد خوشگل داره؟ یا ارایشگاه خوب ومعروف؟ توروخدا جبران میکنم برا ...

کدوم شهر

تهش اینا باهم عروسی میکنن و من میشم ادم بده🤦‍♀️😅 آبروی منم برده گوشیش و یادش میره گوشی من و ورمید ...

😯😯😯😯منم کف کردم ببین تو آخر اگه نشدی حسود پلاستیکی 😂😂😂بی خیال شو به نظرم سر مسائل دیگران این قدر خودتو اذیت نکن 

😯😯😯😯منم کف کردم ببین تو آخر اگه نشدی حسود پلاستیکی 😂😂😂بی خیال شو به نظرم سر مسائل دیگران این ...

باید بهش بگم ببین اسم بچتون چیه؟😂

اره بابا فک میکنه همه از حسادت میگن، شاید فردا کلا تشویقش کردم ولی سخته کنترل کنم خودنو😑