2777
2789
عنوان

علائم افسردگی شدید خانومهای متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 25328 بازدید | 64 پست
منم حس میکنم همینطور شدم دوس دارم یه روانشناس حاذق پیدا کنم و باهاش حرف بزنم اما کسی رو نمیشناسم و ن ...

اره درسته نمیشه به هر روانشناس یا روانپزشکی اعتماد کرد واسه همین تصمیم گیری سخته یکم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واای دوستم داغونه دیگه حتی زبونش وا نمیشه به شوهرش بگه دوستت دارم آخه درمانش چی هس؟

منم یه مدت اینجوری بودم از شوهرم متنفر بودم 

ولی میگذره این روزها 

بگو بره دکتر 

من نرفتم رو خیلی چیزام تاثیر گذاشت 

الان اصلا میل جنسیم صفر صفره 

اضطراب شدید و وسواس شدید و افسردگی گرفتم همزمان باهم 

الان یکماهه دارم قرص میخورم یکم بهترم 

من ۸ ساله این احساسات رو دارم

🖤🖤🖤

از بس زندگی سخت شده همش تکرایه شده . از صبح بیدار می شویم کار نداریم پول نداریم هیچ جا نمی تونیم بریم . مهمونی نمی تونیم بدیم خوش نیستیم . باید یه اتفاق خوب برامون بیافته . 

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم

روانپزشک  هم فقط قرص میده . کاری نمی کنه.  ما خودمون باید برای خودمون کاری کنیم باید هجرت کرد رفت از اینجا 

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
روانپزشک  هم فقط قرص میده . کاری نمی کنه.  ما خودمون باید برای خودمون کاری کنیم باید هجرت ...

عزیزم وقتی که بااین افسردگی که حتی از شوهرتم سرد شدی کجا میتونی بری که بهت خوشبگذره؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز