2777
2789
عنوان

علائم افسردگی شدید خانومهای متاهل

25326 بازدید | 64 پست

خانومهای متاهل کسی هست که افسردگی شدید داشته و علاقشو نسبت به شوهرش از دست داده باشه؟

درمان شدین؟

چطور درمانش شدین؟

دوست من افسردگی شدید گرف و علاقشو نسبت به کارای روزمره و همینطور شوهرش و خونش و زندگی زناشوییش از دست داد کسی تاحالا اینطور شده که درمان شده باشه؟😢

لطفا جواب بدین

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من هم دارم به مرز افسردگی نزدیک میشم. نمیدونم درمانش چیه 

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
بله خودش پیشمه

اوکی

ببین عزیزم ...افسردگی اگه درمان نشه میتونه تمام زندگی را نابود کنه 

به خودت فشار بیار که هر روز آهنگ شاد گوش کنی و لباس شاد بپوشی، دوش بگیری و عطر بزنی

حتما بین صبح تا ظهر نیم ساعت در معرض نور خورشید باش 

فیلم خنده دار ببین 

اگه لازمه برو پیش مشاور 

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم

چیز عجیبی نیست

مراجعه کنن روانشناس...اگر لازم بود دارو بگیره ارجاع میدن 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

بله. افسردگی طولانی ک با یه اتفاق ناگوار درمان شد. وقتی چیزی رو از دست بدی و یا کسی رو از دست بدی، قدر داشته هات بیشتر میفهمی.زیبایی های زندکی بیشتر میبینی.‌ همیشه مرگ و زندکی همنشینن. مث سیاهی و سفیدی.‌نور و تاریکی. خدا نکنه کسی تجربه تلخ داشته باشه، شاید باید ب کمک روان شناس با این نفهوم اشنا بشه.

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز