2777
2789
عنوان

علائم افسردگی شدید خانومهای متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 25326 بازدید | 64 پست
چ قرصی میخوری دقیقا منم مثل شمام    

ولی سرخود نخور 

حتما برو دکتر 

درضمن من خرید عددی هم دارم 

یعنی از هر چیزی که بخوام بخرم یا باید ۴ تا باشه یا ۶ تا یا ۱۰ تا 

دست خودمم نیست تا به اون عددی که میخوام نرسم خودم خودم رو میخورم 

بعد که میخرم میندازم اونور

🖤🖤🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهر من روانشناس هست . میگه باید با شوهرت تنها بدون بچه یه هفته مثلا بری یه جایی که فقط خودت باشی و شوهرت . اونوقت شاید کمی حالت بهتر شد 

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
بنظرمنم روانپزشک بهتره خو اخه روانشناس فقط حرفه دیگه حرفی که ادم خوب نمیشه

من ۴ بار روانشناس رفتم حالم اصلا خوب نمیشد 

فقط با این روانپزشکه خوب شدم 

من جوری بودم که وقتی خواب بودم شبها ساعت به ساعت از خواب میپریدم 

🖤🖤🖤
ولی سرخود نخور  حتما برو دکتر  درضمن من خرید عددی هم دارم  یعنی از هر چیزی که بخوا ...

یعنی وسواس فکری هم داری؟

نه بابا قرص نمیتونم بخورم یه سال پیش خوردم تا الان عوارضش نرفته به کل احساساتم رفت

یعنی وسواس فکری هم داری؟ نه بابا قرص نمیتونم بخورم یه سال پیش خوردم تا الان عوارضش نرفته به کل احسا ...

آسنترا خوب نیست من یه مدت خوردم بدتر شدم 

البته من پبش دکتر عمومی رفتم این قرص رو داد

اره وسواس فکری هم دارم 

🖤🖤🖤

سلام اولا یه چکاپ بده من شیش ماه افسردگی داشتم، بعد چکاپ دادم کمکاری تیروئید داشتم، ده روز از شروع دارو تیروئیدم گذشت، حل شد

دوم اگر چکاپ هورمونی و جسمیش اوکی بود بره پیش روانشناس حاذق اون اگر لازم باشه ارجاع میده به روانپزشک و دارو، کلا هم اول همه اراده خود ادمه که هی خودشو نندازه و اراده کنه خوب بشه،

چکاپ هورمونی جسمیو حتمن بده ها، روانشناسم بره چکاپ جسمی براش نمینویسه خوب نمیشه اگر کمبودی باشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز