2777
2789

بچه ها فرش های ۷۰۰ شانه ک پرز بلند داره  خیلی ضخیم و خوبه 

ولی ۱۲۰۰ شانه ها خیییلی نازک هستن... انگار موکت!

چرا میگن ۱۲۰۰ شانه خیلی بهتره؟؟ 

آیا ۷۰۰ شانه ها خوب نیستن؟ خراب میشن؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۲۰۰ دارم‌ کجاش موکته

پس ۱۵۰۰ شانه رو ببینی چی میگی

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

کی دیگه الان‌ ۷۰۰ میگیره 

لش و سنگینه‌ و قدیمی

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

هزار و دویست نمی‌دونم ولی هزارشونه دارم نازک نیست.

منتها کیفیت هفتصد شونه هم به اندازه کافی خوب هست، واقعا نیازی نیست تو این گرونی آدم برای هزارودویست هزینه کنه فقط طرح های هزار و هزار و دویست ظریف ترن.

از جای معتبر هم بخرید چون بعضیا هفتصد رو به جای هزار قالب میکنن، نخ هم خیلیا میگن صددرصد آکریلیک ولی دروغ میگن.

خب خییلی نازک هست  

نه نیست 

۱۵۰۰ رو ببینی چی میگی 

فرش ابریشم رو چی میگی‌ پس