2777
2789
عنوان

خانما فقط بیان

89 بازدید | 9 پست

خانما خواهشاً تاپیک رو نترکونید دوستانه کمک میخوام

من یک سال نیمه عقدم تو این یکسال شوهرمو جلو خانوادم خیلی شکستم

خالی از لطف نیست شوهرم آدم بدی نیست

ولی خب

مادرم همش بی احترامی میکنه بهش دیگه خسته شدم

حس میکنم باید دست شوهرمو بگیرمو برم اگر یک انگشتر طلا شوهرم برام میخره خواهرم دق میکنه ک چرا خریده اونم به شوهرم بی احترامی میکنه تازه رفته سرکار از وقتی که رفته مادرم خواهرم دارن خود خوری میکنن

مادرم میگه باید بیاری دهتا تو دهنش بزنم

کلا خسته شدم

همش منو مادر شوهرم خواهر شوهرمو فحش میده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل روانی دارن لابد

🥲وقتی اونا پول میخوان من میدم ولی من بخوام اونا نمیدن

تصمیم داشتم ۵۰میلیون از خودمو بدم بهشون از رو وام ازدواج ولی رفیقم میگه نده روانی خودتون آینده دارین

هیچی اگر شوهرم مقصر میبود میگفتم شوهرم مقصره مامانمو ابجیم با هیچکس نمیسازن حتی با عروس جدیدی که میخ ...

اینجا که نوشتی تو این یکسال شوهرمو جلو خانوادم خیلی شکستم

حتما از شوهرت ناراحت بودی دیگه

سرنوشت هرکس همانقدر که به آن ارزش می دهد بها دارد

میدونی شوهرمو فدا خانوادم کردم

باید به مادر و خواهرت بگی که الان توقع داری به شوهرت احترام بذارن

بگو: مادر اگر من بلد نیستم هوای شوهرمو جلوی شما داشته باشم شما باید به من گوشزد کنی شما باید راه و چاه زن بودنو یادم بدی

موقع بی احترامی کردن به شوهرت به مادرت بگو شما مادر منی اگر حرمت زندگی دخترتو نگه نداری من چه انتظاری میتونم از خواهرم داشته باشم

به نظرم چون از اول خودت بهشون راه دادی بی احترامی کنن الآن باید خودت برای حفظ رابطه ات مادر و خواهرتو با خودت همراه کنی

به انگشتری که شوهرت برات میخره حسادت کنن یعنی رابطه ات با خانواده ات میلنگه، به صورت طبیعی اونها باید از خراب شدن رابطه تو ناراحت بشن اگر نمیشن برو پیش مشاور

خودت و شوهرت هر دو باید محترمانه رفتار کنید تا احترام تون رو نگهدارن از قدیم گفتن حرمت امامزاده به متولیشه

سرنوشت هرکس همانقدر که به آن ارزش می دهد بها دارد