2777
2789

بچه ها فرش های ۷۰۰ شانه ک پرز بلند داره  خیلی ضخیم و خوبه 

ولی ۱۲۰۰ شانه ها خیییلی نازک هستن... انگار موکت!

چرا میگن ۱۲۰۰ شانه خیلی بهتره؟؟ 

آیا ۷۰۰ شانه ها خوب نیستن؟ خراب میشن؟؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۲۰۰ دارم‌ کجاش موکته

پس ۱۵۰۰ شانه رو ببینی چی میگی

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

کی دیگه الان‌ ۷۰۰ میگیره 

لش و سنگینه‌ و قدیمی

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

هزار و دویست نمی‌دونم ولی هزارشونه دارم نازک نیست.

منتها کیفیت هفتصد شونه هم به اندازه کافی خوب هست، واقعا نیازی نیست تو این گرونی آدم برای هزارودویست هزینه کنه فقط طرح های هزار و هزار و دویست ظریف ترن.

از جای معتبر هم بخرید چون بعضیا هفتصد رو به جای هزار قالب میکنن، نخ هم خیلیا میگن صددرصد آکریلیک ولی دروغ میگن.

خب خییلی نازک هست  

نه نیست 

۱۵۰۰ رو ببینی چی میگی 

فرش ابریشم رو چی میگی‌ پس

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 53 دقیقه پیش
2791
2779
2792