2777
2789
عنوان

شما فرش ۷۰۰ شانه دارید؟ یا ۱۲۰۰؟؟ کدوم بهتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23339 بازدید | 35 پست
چلا پشیمونی؟  پرز های ۷۰۰ شونه ها   ب لباس نمیچسبه؟ یا جارو کردنش سخت نیست؟

همه فرشا پرز دارن عزیزم...بعد یه مدت درست میشه

به خاطر نازک بودنش همون که شما گفتی...من میگم ۷۰۰ بهتره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرزش نمیچسبه ب لباس؟  یا بعد چندسال خراب نمیشه؟

نه گلم تو این سه سال که این مشکلو نداشتم اسم فرشم پاتریس خیلی راضیم رنگشم نسکافه ای با گلای صورتی و ابی هرکی میبینه عاشقش میشه جنس خوب بخر این مشکلاتو نداره

خدایا تو بساز .. تو بسازی قشنگ تره😍
مرسی عزیزم میشه راهنماییم کنی  ک چی بخرم ؟ و ب چیا توجه کنم؟

به نظر من تو این گرونی هفتصدشونه کافیه، نهایت هزارشونه به خاطر طرح های زیباتر، هزار و هزار و دویست چندان فرقی ندارن طرحاشون یکیه

ولی همون طور که گفتم از جای معتبر بگیر، همینجا تو کاشان خیلیا هستن به مشتری میگن صددرصد آکریلیک ولی دروغ میگن پلی استر قاطی داره. فقط متخصصش می‌تونه بفهمه، منم نمی‌دونم چطور میشه تشخیص داد.

شرکت آویسا کارش خیلی باکیفیت بود شرکت ما ازش فرش برمیداشت، طرحاشم قشنگ بود خیلی کارای صادراتی داشتن. خواستی سایتشون رو ببین.

ملک شاه هم الان یه تخفیف گذاشتن هفتصد تومن برای هرتخته فرش تا آخر هفته وحدت، دوست داشتی سایتشون رو ببین. من همسرم الان پیش اینا کار میکنه.

پیجاشون رو نمیدونم، سایتاشون اینه این ملک شاه https://Malekshah.com اینم آویسا https://www.fars ...

عزیزم ملک شاه رو چک کردم  قیمتش از شهر خودمون خییلی کمتره  ارسالش هم گمونم رایگانه    بنظرت اینترنتی بخرم؟؟؟

عزیزم ملک شاه رو چک کردم  قیمتش از شهر خودمون خییلی کمتره  ارسالش هم گمونم رایگانه   ...

ببین من خودم فرش اینترنتی نخریدم ولی شرکتی که بودم اکثر مشتری ها اینترنتی می خریدن، راضی بودن همیشه. البته اونجا تولیدی نبود بازرگانی بود. ولی مثلا اینطوری نبود بگن یه چیزی تو عکس بود یه چیزی دیگه بود از نزدیک.

اگه قیمتش می بینی خیلی پایین تره بخر به نظرم.

من که تو این کرونا همه سیسمونی رو دارم اینترنتی میخرم، دیروزم بخاری اینترنتی خریدم  

ببخشید عزیزم وقتت رو میگیرم سایت دیگه ای نمیشناسی ک کارخونه باشه؟ آخه طرح های این ۲ سایت رو نپسندید ...

چرا گلم زیادن

اینارو بزن گوگل احتمال زیاد سایتاشون میاد

خاطره کویر کاشان، امیران، قیطران، نگین مشهد هلال(این خیلی پرفروشه ولی همسرم جدیدا شنیده صددرصد آکریلیک نیستن باز مطمئن نیستم)، فرش هدیه(من خودم از این برداشتم برای جهیزیه م)، فرش فرهی، عظیم زاده، اینا الان تو ذهنم بود باز فردا میتونم بپرسم از همسرم