2777
2789

رفته بودم یه سفره خونه باشوهرم 

یه خانومه اومد باکفش ۱۵ سانتی آرایش غلیظ یه مانتو توریه سفید جلو باز

با یه تا پ دو بنده ی مشکی که یقش کاملا بازه باز بودونیم تنه

شلوارشم ریون بود جلوش توری درشت بود ازکمر تازانو چندتا هم پارکیه بزرگ

تعادل نداشت واسه راه رفتن بس که کفشش بلند بود

کفش وکیف ورژش قرمز بود

کسایی که کنارش بودن معمولی بودن

آقاعه هم دستشو گرفته بود بهش میگفت آبجی

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلا  مد الان را دوست ندارم،به نظرم عجیب غریبه

یا لباس ها قسمت سینه بازه و اندام خصوصی به نمایش گذاشته شده،یا نصف لباس نیست،یا جلو پوشیده و کمر لخت

همیشه خیلی سخت لباس مناسب پیدا میکنم

یه بار رفته بودم منطقه بالاشهر تهران  یه پیر زن حدود ۸۰ سال شاید بیشتر بود  یه شلوارک خو ...

وای چ نااااز😁😁

پینار سابقم😉.چه لذتی داره زندگی تو جامعه ای که زنانش قوی النفس و مرداش مهربونن و چه ارزشمندن مادرایی که این بهشت رو می آفرینن😍😍😍
بااختلاف بهترین کامنت😂😂😂❤

تچکر😅😅😅😅

کمی آهسته تر دنیا💫🌏                                                         به شلاق🎭تو در بندم................                                            دگر هرگز🛑به روی تو،دمی حتی نمیخندم🤐                              به حدم میزنی🥺اما.....به جرمی که نمیدانم🤷‍♀️                          به حکم✊تلخ تقدیرت🤢گرفتار شب تارم🌃.......                       ........

دیروز مطب دکتر بودم یه خانومه بود صورتش پلنگ بودا دماغ عملی عروسکی سربالا لبا ژل زده ارایش غلیظ چکمه پاشنه بلند بالاش خز داشت  با شلوار ساپورتی ولییییی چادری و محجبه ادم نمیدونست به صورت پلنگش نگا کنه یا چادر و حجابش🤔😐😑😳

من یکیو دیدم هنوزم از ذهنم بیرون نمیره ی خانم ک پیراهنش بالاتر از نافش بود و اینکه شلوارش کم مونده بود به زانوش برسه همچنان درگیرشم بیش از اندازه جلب توجه میکرد همه برای بوق میزدن

من اصلاتوشهرمون شلوار لی راسته یاشلوارراحتی راسته گیرنمیاد موندم چکارکنم یه شلوارپارچه ای خریدم برا بیرون ولی آخه به همه لباسی نمیاد... نمیدونم چراهمش، شده این شلوارهای تنگ هرجامیرم شلواررتحتیا یااسلشن یالوله ای 

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨
من یه دفعه یا خانمی رو دیدم مانتو بلند پوشیده بود تو سیتی سنتر بدون شروار

شلوار

دوستان خواهش میکنم خیلی خیلی محتاج دعا و صلواتتونم . هیچ وقت انقدر درگیر نبودم . خواهش میکنم برای حاجتم صلوات بفرستید
وای چ نااااز😁😁

😅😅😅😅پوکیدممممم

کمی آهسته تر دنیا💫🌏                                                         به شلاق🎭تو در بندم................                                            دگر هرگز🛑به روی تو،دمی حتی نمیخندم🤐                              به حدم میزنی🥺اما.....به جرمی که نمیدانم🤷‍♀️                          به حکم✊تلخ تقدیرت🤢گرفتار شب تارم🌃.......                       ........

دوستان این .# رو تموم کنید😂

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا