2777
2789

ما ۱۰ ساله کیش خونه داریم ولی کسی از فامیل ها نمیدونن مامانم خوشش نمیاد بگیم من ۱ ساله ازدواج کردم برای اولین بار با شوهرم دوتایی اومدیم اینجا بعد شوهرم یه عمو داره از خودش ۱۰ سال بزرگتره با هم صمیمی هستن اون میدونه ما خونه داریم قراره امشب بیان کیش پیش ما بعد یه خواهر مجرد سن بالا هم داره یعنی عمه شوهرم اون نباید بدونه خونه داریم بعد کلا نه من نه شوهرم نه نامزد عموش کلا خوشمون نمیاد از این عمه خانوم گیر داره منم باید ببرید برادرش هم پشتشه میگه میخوام بیارمش خیلی ناراحتم مامانم بفهمن پدرمو درمیارن بعدشم اصلا با این خانوم راحت نیستیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب خونه داشتن چیز مهمیه که مخفیش میکنین؟؟؟

نه میگم بحث من خونه نیست نهایتا ب طرف میگیم نگه به کسی بحث من اینه ۱ بارم برای اولین بار اومدم مسافرت با شوهرم کل فامیل هاشو که راه انداخته هیچ بعدش اینکه با عمش اصلا راحت نیستیم هیچ کدوم خیلی حالم خرابه 

خب بگید خونه اجاره کردیم برای این چند روزی که اینجاییم،نخواستیم بریم هتل

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
قطعا بله

اینکه خوششون نمیاد عمه‌همسرش بره یه بحث جداس و شاید حق دارن چون خوششون ازش نمیاد....ولی اینکه کسی نفهمه خونه دارن برام عحیبه🤔

چه سخت است...خندان نگه‌داشتن لب‌ها در اوج گریستن قلب...و تظاهر به خوشحالی در اوج غمگینی....