2777
2789
عنوان

تو دوراهی گیر کردم نمیدونم چه غلطی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 37 پست

بگو مال یکی از دوستانمونه سوء تفاهم شده

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه خوششون نمیاد عمه‌همسرش بره یه محث جداس و شاید حق دارن چون خوششون ازش نمیاد....ولی اینکه کسی نف ...

خب خونه خالی نمیشه دیگه همیشه کثیفه ،اینا باید بمونن مهمون داریه همه ی فامیلشون فکر کن توی کیش که جای تفریحیه خونه داشته باشی هر کس دلش بگیره میخواد بره اونجا

اللهم صَل علي محمد وآل محمد
عجب بی جنبه هایی همه ی قوم شوهرو جمع کردید بردید اونا کلید دادن واسه خودتون احتمالا😑

اره مامانم بفهمه ناراحت میشه بعدش مامانم با عموش مشکلی نداشت چون ۱ ساله میدونن به کسی نگفتن عمه خانوم اخلاقش خوب نیست 

اینکه خوششون نمیاد عمه‌همسرش بره یه بحث جداس و شاید حق دارن چون خوششون ازش نمیاد....ولی اینکه کسی نف ...

چون اگه بفهمن خونه دارید ادمایی خوشتون نمیاد هی میخوان برن اونجا

بفرمایید گروه تلاوت روزانه قران حتی یک صفحه.ختم قران سوره به سوره هم داریم با مهلت یک هفته تل گرام@quraan_gp
اینکه خوششون نمیاد عمه‌همسرش بره یه بحث جداس و شاید حق دارن چون خوششون ازش نمیاد....ولی اینکه کسی نف ...

چون مامانم میگه دوست ندارم همه کلید بگیرن خونه تو دست و پا بره

اوکی چون فامیل ما از این عادتا که کلید خونه همدیگه رو بگیریم بریم تفریح نداریم برام عحیب بود🙄

چه سخت است...خندان نگه‌داشتن لب‌ها در اوج گریستن قلب...و تظاهر به خوشحالی در اوج غمگینی....

مامان چه طاقتی داره که کسی نمیدونه 

تو داره

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

خونه داشتن تو شهرهای شمالی و جنوبی یجور دردسره..چون میشه کاروانسرا برای فامیل

نسوزه یه تایفه رو روی انگشتش میچرخونه بعدشم اون باید درک داشته باشه داداشش ازدواج کرده هر جایی دیگه ...

عزیزم بخاطر نامزده عموهه دلت نسوزه اصلا..از زبان اون هیچ جا حرفی نزن چون بعدا ضربشو میخوری...