2777
2789
عنوان

تو دوراهی گیر کردم نمیدونم چه غلطی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 37 پست

کنسلش کنید بعد یه هفته خودتون دوتایی برید 

کسی پرسید بگو مسافرت اولمه دوسداشتم تنها باشیم 

من ماه عسلم مادرشوهر و برادر شوهر مادربزرگ شوهرمم باهام بودن یعنی دق مرگ شدم یه لحظه تنهامون نمیزاشتن 

از الان جا بنداز اهل سفر دسته جمعی نیستی ولی بعدا هر وقت دوسداشتی و حوصله داشتی باش۰ون برو اینجور نمیتونن مجبورت کنن 

و اینکه شوهرتو همنظر کن با خودت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا ما هم خونه داریم ، هر کی هم بخواد بره اگه بدونیم بهش میگیم بره تو خونه خودمون بیخود پول هتل و ... نده ، هر چند خیلی وقتا خودمم میرم هتل برم ، چیز عیجبی نیست 

اگه هم ناراحتی که چرا خانواده همسرت میان به همسرت بگو برگردیم و بیخیال مسافرت شو تو این وضعیت کرونا که کیش هم قرمز هست 

عموش قبول فکر نکنم کنه زن عموش که داره دق میکنم میگه هر جا میرم خواهر شوهرم باهامه

حالا عزیزم یبارم راحت نباش،دلشو نشکن گناه داره،و خوش ب حالت الان اونجایییی،شدید هوس کیش کردم😢کشته مرده جنوب و کیشم،

والا ما هم خونه داریم ، هر کی هم بخواد بره اگه بدونیم بهش میگیم بره تو خونه خودمون بیخود پول هتل و . ...

دمتون گرم،البته این شخصیه هر کی نخاد یا بخاد محبت کنه یا نه ولی رفتارتون لایککککک دارهمنم خونه بخرم کیش یا شمال مثل شما رفتار میکنم،😍

خونه داشتن تو شهرهای شمالی و جنوبی یجور دردسره..چون میشه کاروانسرا برای فامیل

خواهر شوهرم ویلا دارن شمال هر وقت خودشون بخان برن ،تعطیلی باش میگن شرمنده خودمون داریم میریم،ولی تنهاییم نمیرن میگن صفا نداره،هر کیم بره کل ویلارو خونه تکونی میکنن برمیگرده ،اونجام هر کی بره باید کمک کنن ،ولی دیدم کسانیکه باغ یا ویلا دارن رسما میشن خدمتکار فامیل