2777
2789
اگه ترامپ بیاره که احتمالا بیاره .قحطی و گرسنگی و جنگ در پیش داریم خدا به دادمون برسه 

امروز داشت میگفت حتی اروپا هم نگرانه و امیدواره ترامپ انتخاب نشه چون خطرناکه واسه کل دنیا امریکا تمام نیروها حالت اماده باش دارن کلی مردم اسلحه خریدن واسه دفاع از خود مغازه ها رو با چوب پلمب کردن ترامپ تحریک کرده که طرفداراش بریزن و بکشن میگفت بکشید من دیه رو میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترامپ انتخاب بشه دلار فردا میشه ۵۰ تومان😟 فعلا بایدن جلوتر هست ساعت ۵ صبح امروز نتیجه رو اعلام میکن ...

از کجا آمار داری عزبزم..واقعیه

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
من تو یه کانال دیدم ترامپ جلو بود☹

نه عزیزم من اخبار‌ش و دنبال کردم بایدن رفته خونه قدیمی خودش و زده انشالله از اینحا به کاخ سفید 😉 امروز ترامپ واسه جشن پیروزیش ۴۰۰ نفرو دعوت کرده بود به کاخ سفید ساعت ۸ شب به وقت ما ۱۵۰ نفر ترک کردن کاخ رو از ترسشون که ترامپ بازنده بشه شورش میشه اونجا 

جالبه ایرانی ها بیشتر تمایل به ترامپ دارن واسه اینکه اموالشون گرونتر میشه بفکر اون قشر متوسط و فقیر ...

ما ک داریم مینالیم خواهرم یکی از یکی بدترن دست ترامپ ک رو شده حداقل بایدن بیاد ببینیم اون چیکار میکنه

ما ک داریم مینالیم خواهرم یکی از یکی بدترن دست ترامپ ک رو شده حداقل بایدن بیاد ببینیم اون چیکار میکن ...

ترامپ اصلا بدرد سیاست نمیخورد یکی از دوستام دختر خالش امریکاست گفته از وقتی ترامپ اومده امنیت نداریم قبل انتخاباتم گفته بود فقط دعا میکنیم انتخاب نشه به حدی نا امنی زیاد شده امریکا جرات نداری بری بیرون گفته دور دوم که بیام قانون مجوز اسلحه رو کامل برمیدارم 

ترامپ اصلا بدرد سیاست نمیخورد یکی از دوستام دختر خالش امریکاست گفته از وقتی ترامپ اومده امنیت نداریم ...

اره کشت کشتارشم زیاده... کاش خدا یه نطر ب ماها کنه سرنوشت ما متاسفانه ب انتخابات یه جای دیگه بنده😔

مردم عادی نطرشون ب کیه

مردم ما میگن ترامپ ۸۰ درصد ایرانی ها تو نظر سنجی گفتن ترامپ انتخاب بشه کوته فکرن خوششون اومده از قلدر بازی بابا این بفکر من و شما نیست دنبال منافع خودشه 

اره کشت کشتارشم زیاده... کاش خدا یه نطر ب ماها کنه سرنوشت ما متاسفانه ب انتخابات یه جای دیگه بنده😔

امروز المان هم گفته امیدواره ترامپ پیروز نشه سرنوشت دنیا به این بستگی داره شدیدا جنگ طلب هست