2777
2789
نه مردم خود آمریکا رو میگم اونا هم انگار بیشترشون طرفدار ترامپ هستن

متاسفانه ۵۰ درصد مردم امریکا تحصیلات ندارن و باز هم متاسفانه بر خلاف تصوری که تا الان داشتم بسیار احمق هستن ترامپ ضدزن هست و مشکل روان جنسی داره خیلی چیزها رو ازاد کرده واسشون اینام خوششون میاد اما تمام تحصیل کرده ها و سیاستمدارانشون گفتن به ترامپ رای ندید که امریکا به خطر میفته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امروز المان هم گفته امیدواره ترامپ پیروز نشه سرنوشت دنیا به این بستگی داره شدیدا جنگ طلب هست 

خیلی ادم بیخودیه

... خدا رحم کنه بهمون بخدا حقوق بابام تا نصف ماهم بزور میرسونه بازنشسته ناجاهم هست دیگه چ برسه ب قشر کارگر😔

نه مردم خود آمریکا رو میگم اونا هم انگار بیشترشون طرفدار ترامپ هستن

تو امریکا رای های الکترا هم خیلی سرنوشت ساز هستن بیشترشون به بایدن رای دادن اگه عوض نشه نظرشون فعلا تو چند تا ایالت سرنوشت ساز با اختلاف کم بایدن جلو هست

خیلی ادم بیخودیه ... خدا رحم کنه بهمون بخدا حقوق بابام تا نصف ماهم بزور میرسونه بازنشسته ناجاهم هست ...

من چند تا مستند ازش دیدم متنفر شدم ازش واسه مردم امریکا متاسفم با این انتخابشون نظام سرمایه داری درست کرده اونجا بسیار هم نژاد پرسته 

من چند تا مستند ازش دیدم متنفر شدم ازش واسه مردم امریکا متاسفم با این انتخابشون نظام سرمایه داری درس ...

من یه جا شنیدم سایت مستهجن داره... انقد حال بهم زنه زنشم محلش نمیزاره حتا بزور دستشو میگیره

من یه جا شنیدم سایت مستهجن داره... انقد حال بهم زنه زنشم محلش نمیزاره حتا بزور دستشو میگیره

وای تو سخنرانی انتخاباتش گفت فلانی بنظر من وقتی زیبا میشه که جلو من زانو بزنه یکی از هنرپیشه ها رو گفت یا میگفت اره من با خوابیدم😱 میگفت دلم میخواد سوار اتوبوس بشم ادامس بجوم و زن ها رو دستمالی کنم