اگه ترامپ بیاره که احتمالا بیاره .قحطی و گرسنگی و جنگ در پیش داریم خدا به دادمون برسه
امروز داشت میگفت حتی اروپا هم نگرانه و امیدواره ترامپ انتخاب نشه چون خطرناکه واسه کل دنیا امریکا تمام نیروها حالت اماده باش دارن کلی مردم اسلحه خریدن واسه دفاع از خود مغازه ها رو با چوب پلمب کردن ترامپ تحریک کرده که طرفداراش بریزن و بکشن میگفت بکشید من دیه رو میدم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
نه عزیزم من اخبارش و دنبال کردم بایدن رفته خونه قدیمی خودش و زده انشالله از اینحا به کاخ سفید 😉 امروز ترامپ واسه جشن پیروزیش ۴۰۰ نفرو دعوت کرده بود به کاخ سفید ساعت ۸ شب به وقت ما ۱۵۰ نفر ترک کردن کاخ رو از ترسشون که ترامپ بازنده بشه شورش میشه اونجا
ما ک داریم مینالیم خواهرم یکی از یکی بدترن دست ترامپ ک رو شده حداقل بایدن بیاد ببینیم اون چیکار میکن ...
ترامپ اصلا بدرد سیاست نمیخورد یکی از دوستام دختر خالش امریکاست گفته از وقتی ترامپ اومده امنیت نداریم قبل انتخاباتم گفته بود فقط دعا میکنیم انتخاب نشه به حدی نا امنی زیاد شده امریکا جرات نداری بری بیرون گفته دور دوم که بیام قانون مجوز اسلحه رو کامل برمیدارم
مردم ما میگن ترامپ ۸۰ درصد ایرانی ها تو نظر سنجی گفتن ترامپ انتخاب بشه کوته فکرن خوششون اومده از قلدر بازی بابا این بفکر من و شما نیست دنبال منافع خودشه