2777
2789
عنوان

خونه گرفتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 80 پست
ببین گلم اول تا اخر همسرت واست میمونه اولویت همسرت باشه ولی درکنار خونواده پدرو مادرت چیزیشون نمیشه ...

قرار نیست برا همیشه بمونم ولی واقعا دیگه دلم نیست برم فقط موندم به شوهرم چی بگم

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارک باشه عزیزم با رعایت پروتکل های بهداشتی برو عزیزم انشاالله به سلامتی بری تو خونه قشنگت بعدشم مج ...

ممنون گلم انقد حالم گرفته که به شوهرم میگم تا عید اسباب کشی نکنیم ببینیم وضعیت کرونا چی میشه

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
کاش راهی جلوم میزاشتین شوهرمو بتونم راضی کنم بره خونه رو پس بده یعنی نمیدونین تو چه استرس و فشاری گ ...

ببین به این حرفاتوجه نکن درسته پدرمادرتن بزرگترن احترامشون واجبه ولی دیگه قرارنیس که جای شما تصمیم بگیرن وحرف بزنن تودیگه بزرگ شدی شوهرکردی که خودت واسه زندگی خودت تصمیم بگیری تحت تاثیرحرفای دیگران اصلاخودتوقرارنده

خدایاشکرت بابت همه چیز
میشه بپرسم کدوم شهر میری ؟؟

شیراز

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین
چند بار بهشون گفتم عوض اینکه بهم قدرت بدین ته دلمو چرا خالی میکنین نمیدونم چرا علاقه عجیبی دارن همی ...

خدانکنه بجزشمابچه دیگه ایی ندارن مگه؟؟

خدایاشکرت بابت همه چیز
ببین به این حرفاتوجه نکن درسته پدرمادرتن بزرگترن احترامشون واجبه ولی دیگه قرارنیس که جای شما تصمیم ب ...

میشه یه چیزی یادم بدین به شوهرم بگم😢

خدانکنه بجزشمابچه دیگه ایی ندارن مگه؟؟

دارن

شیراز

به به کجا از شیراز بهتر خیلی شهر خوبیه با ادمای خوب داداش من چندسال شیراز بود ماهم به همین بهانه چندبار رفتیم حالا فکر کردم حتما میخوای یه شهر کوچک بری که مسخره ات کردن 

هر عمل از خیر وشر کز آدمی سر میزند آن عمل مزدش بزودی پشت در ، در میزند ❤❤❤❤
به به کجا از شیراز بهتر خیلی شهر خوبیه با ادمای خوب داداش من چندسال شیراز بود ماهم به همین بهانه چند ...

به نظرتون چی به شوهرم بگم که ناراحت نشه و خونهه رو پس بده؟

میشه یه چیزی یادم بدین به شوهرم بگم😢

هیچ چیزی به شوهرت نگو برو با شوهرت چطوری دلت میاد دلشو بشکنی 

هر عمل از خیر وشر کز آدمی سر میزند آن عمل مزدش بزودی پشت در ، در میزند ❤❤❤❤
ببین گلم اول تا اخر همسرت واست میمونه اولویت همسرت باشه ولی درکنار خونواده پدرو مادرت چیزیشون نمیشه ...

منم کاملابانظرشماموافقم تحت هیچ شرایطی نبایدشوهرروتنهابفرستی یه شهردیگه

خدایاشکرت بابت همه چیز
هیچ چیزی به شوهرت نگو برو با شوهرت چطوری دلت میاد دلشو بشکنی 

اون عادت کرده دیگه به دوری خیر سرم میخواستم منم زندگی زناشویی تجربه کنم دوتایی پیش هم باشیم ولی انگار سهم منم اینه دور بمونیم از هم

فقط نمیدونم چجوری بگم چی بگم

منم کاملابانظرشماموافقم تحت هیچ شرایطی نبایدشوهرروتنهابفرستی یه شهردیگه

چندین ساله وضعیت همینه عزیزم

دارن

خب پس چراانقدحساسیت نشون میدن به رفتن شما ببین عزیزم خواهرانه دارم میگم بهت نذارشوهرت تنهایی بره یه شهرغریب تک وتنها مادرپدرتون.همدیگه رودارن ولی شوهرت روتنهابفرستی اونجاکسی رونداره ممکنه خدایی نکرده اززورتنهایی به راهای دیگه ایی کشیده بشه بایدیه زنی باشع که وقتی شوهرازسرکارمیادیه چایی غذایی بذاره جلوش یاشوهرت روراضی کن بمونین پیش پدرمادرتون یاهم که تنهانذاربره

خدایاشکرت بابت همه چیز