2777
2789
عنوان

خونه گرفتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 80 پست
بخوام برم ۴ ماه دیگه میتونم بیام خونشون

شما کار درست رو کردی اصلنم به دلت بد نیار دختر شوهر دادن اونم به کسی که راهش دوره دلیل نمیشه الان نه و نو بیارن برو پیش شوهرت بهترین کارو کردی

هر عمل از خیر وشر کز آدمی سر میزند آن عمل مزدش بزودی پشت در ، در میزند ❤❤❤❤
مسخره چرا اخه

عادتشونه

یادمه یه وسیله میخواستم بخرم قبلش بهشون گفتم

برگشتن گفتن با چندرغاز پولش همه چی هم میخواد بخره

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عادتشونه یادمه یه وسیله میخواستم بخرم قبلش بهشون گفتم برگشتن گفتن با چندرغاز پولش همه چی هم میخواد ...

من سکوت😑

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
شما کار درست رو کردی اصلنم به دلت بد نیار دختر شوهر دادن اونم به کسی که راهش دوره دلیل نمیشه الان نه ...

دیگه خودمو باختم شما فکر کن یه درصد هم به دلم نیست برم توانشو ندارم

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین
من خودم فاصله شهری که زندگی میکنم با شهری که پدرومادرم هستن ۱۳۰۰ کیلومتره تابستان و یا عید میرم دیدن ...

منم یه شهردیگه ام آخه چه اشکالی داره مگه؟پدرمادراستاترخیلی بدکاری میکنن تودل بچشونوخالی میکنن اونابایدالان قوت قلب بدن نه اینکه مسخره کنن تابچشون تودوراهی گیرکنه

خدایاشکرت بابت همه چیز
منم یه شهردیگه ام آخه چه اشکالی داره مگه؟پدرمادراستاترخیلی بدکاری میکنن تودل بچشونوخالی میکنن اونابا ...

چند بار بهشون گفتم عوض اینکه بهم قدرت بدین ته دلمو چرا خالی میکنین

نمیدونم چرا علاقه عجیبی دارن همیشه خونشون بمونم

شاید دارن آرزو میکنن برگردم برا همیشه خدای نکرده پیششون

اشتباه نکن بیچاره شوهرت گناه داره اونجا تنها باشه برو سر خونه زندگیت خیالت راحت تره حرف هیچ کسم برات مهم نباشه مهم خودت و شوهرت هستی شوهرم همیشه میگه مرد بیشتر از یه هفته نباید تنها باشه از اینکه بعدا افسوس بخوری که ای کاش میرفتم همین الان بری بهتره شوهرتم دلگرم تر میشع فردا روز از تنهایی صدتا کار میکنه باز همین پدرومادرت حرف در میارن که به دخترم خیانت کرده و این حرفا شوهرتو تو این دوره زمونه تنها نزار

منم خونمون در حاله تکمیل ولی از بس کرونا زیاد شده میترسم برم براش پرده وفرش و... بخرم همه هم ته دلم را خالی میکنن به نظرتون چه کنم خیلی انتظار این روزا رو میکشیدم 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
فکر نمیکردم بتونن رو روحیم تاثیر بزارن واقعا خودمو باختم یعنی دیگه یک درصد هم دلم نمیخواد برم فقط م ...

ببین توکه نبایدبخاطرچندتاحرف روحیه ات روببازی که من کاملامعتقدم شوهرهرجاهست زنم بایدهمونجاباشه تودیگه ازدواج کردی زندگی تشکیل دادی باشوهرت برو هرازگاهیم میایی بع پدرمادرت سرمیزنی

خدایاشکرت بابت همه چیز

ببین گلم اول تا اخر همسرت واست میمونه اولویت همسرت باشه ولی درکنار خونواده پدرو مادرت چیزیشون نمیشه برو پیش همسرت اگه زندگیت واست مهمه الان دوره ایی نیست همسرو ول کنی به امون خدا یکی دو روز که نیست

واینکه اولش بری خیلی بهت سخت میگذره ولی بعد از یک سال دیگه واست مهم نیست کدوم شهری مهم زندگیت میشه پس از همون اول که میری سرگرمی واسه خودت درس کن

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
منم خونمون در حاله تکمیل ولی از بس کرونا زیاد شده میترسم برم براش پرده وفرش و... بخرم همه هم ته دلم ...

مبارک باشه عزیزم با رعایت پروتکل های بهداشتی برو عزیزم انشاالله به سلامتی بری تو خونه قشنگت بعدشم مجازی هم میتونی خرید کنی از جاهای معتبر 

اشتباه نکن بیچاره شوهرت گناه داره اونجا تنها باشه برو سر خونه زندگیت خیالت راحت تره حرف هیچ کسم برات ...

کاش راهی جلوم میزاشتین شوهرمو بتونم راضی کنم بره خونه رو پس بده

یعنی نمیدونین تو چه استرس و فشاری گیر کردم

زن و شوهر افتادن به داغون کردن حال من 

فکر میکنن خوبی میکنن در حقم ولی واقعا من خودمو باختم

منم خونمون در حاله تکمیل ولی از بس کرونا زیاد شده میترسم برم براش پرده وفرش و... بخرم همه هم ته دلم ...

برای چی بایدتودلتون خالی بشه شایدهمه حسودی میکنن که اینجوری تودلت روخالی میکنن توبروخریدات روبکن امابارعایت بهداشت ازهیچیم نترس ازهرچی بترسی سرت میاد ازاول کرونا من بیرون رفتم بادوستام گشتم خونه پدرمادرم رفتم همه جارفتم ولی بارعایت بهداشت تاالانم خداروشکرچیزیم نشده

خدایاشکرت بابت همه چیز
کاش راهی جلوم میزاشتین شوهرمو بتونم راضی کنم بره خونه رو پس بده یعنی نمیدونین تو چه استرس و فشاری گ ...

میشه بپرسم کدوم شهر میری ؟؟