2777
2789
عنوان

خونه گرفتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 80 پست
یه چی میگم و  میرم دیدم تو تاپیکات گفتی محل نمیده ال بل الان اینجور متوحه شدم چون خودت دم به دی ...

بله میدونم 

چون یکی بشینه در گوشت فاز منفی بفرسته بالاخره یه روزی آدم کم میاره

بیشتر از یک ماهه سعی دارن پشیمونم کنن ک امروز به کل پنچرم کردن

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین
بله میدونم  چون یکی بشینه در گوشت فاز منفی بفرسته بالاخره یه روزی آدم کم میاره بیشتر از یک ما ...

من خودمم اویل هرچی بود واسه اطرافیان میگفتم باعث میشد هی نظر بدن گند بزنن به تصمیم ولی الان چندساله هیچی نمیگم واقعا بهتر پیشرفت کردم توروخدا به خودت بیا تا دیر نشده

بعدم واقعا تعجب میکنم از پدرو مادرت

من خودم میرم خونه مادرم میگه وایسا میگم مامان حتما باید اتفاقی بیوفته که مثل ادم زندگی کنم قشنگ قبول میکنه 

چرا مادرت درست راهنمایت نمیکنه 

ازت خواهش میکنم فقط بفکر زندگیت باش پدر و مادرت سرجاشونن چیزی نمیشه ولی کافیه کوچکترین اشتباهی تو زندگیت رخ بده دیگه تا اخر عمر خودت رو لعن و نفرین میکنی

نمیدونم چجوری توصیح بدم که قانع بشی زندگیت اولویت داره واینکه اینم یه تجربه و خاطره میشه واست اگه بری چه بهتر که واسه همیشه نیست پس یه تجربه شیرین میشه واست

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودمم اویل هرچی بود واسه اطارفیان میگفتم باعث میشد هی نطر بدن گند بزنن به تصمیم ولی الان چندساله ...

بازم میشینم فکرامو میکنم ببینم چی میشه ممنون از راهنماییت برا امضات حمد و صلوات خوندم

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین
بازم میشینم فکرامو میکنم ببینم چی میشه ممنون از راهنماییت برا امضات حمد و صلوات خوندم

فقط فقط به زندگیت فکر کن 

الان پدر و مادرت رو ببین خواهر برادر و پدر و مادرشون کجان؟؟؟؟

کی مونده واسشون خودشون دوتا فقط بگیر برو

روزت خوش

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
به نظر من طلاق بگیر زندگی اون مرده بیچاره هم خراب نکن.بذار به زندگیش برسه

باشه