2777
2789
عنوان

خونه گرفتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 80 پست
دارن

یاد عروس خودمون میافتم خواهشا منو نخورین روز اول رفتیم خواستگاری گفتیم محل کار داداشم بندرعباسه خانواده اش قبول کردن بعد اونجا نشد بمونه اومد شهر پدرومادرم همه اش عروسمون ناراضی بود حقوقش کمه خرجی نمیده از این حرفا بعد چند سال یه کار پیدا شد اصفهان با حقوق خوب تقریبا از نصف هم مسیرش کمتر بود حالا دبه کردن که دخترم راه دور نمیره دخترم به حرف پدرومادرشه  و این حرفا خواهشا پای حرفاتون وایستین شوهرای بیچاره به کدوم سازتون برقصن 

هر عمل از خیر وشر کز آدمی سر میزند آن عمل مزدش بزودی پشت در ، در میزند ❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرتون چی به شوهرم بگم که ناراحت نشه و خونهه رو پس بده؟

من دیگه حرفی ندارم هرچی دوست دارین بهش بگین 

میشه یه چیزی یادم بدین به شوهرم بگم😢

خب ماکه اخلاق شوهرشمارونمیشناسیم که عزیزم اگه دلت میخوادپیش خوانوادت بمونی بشین منطقی باشوهرت صحبت کن مطمئن باش اگه بازبون خوش باهاش حرف بزنی اونم درکت میکنه و سعی کن قلق شوهرت روبدست بیاری وبعدش بشینین دوتایی تصمیم بگیرین که چیکارکنین

خدایاشکرت بابت همه چیز
چندین ساله وضعیت همینه عزیزم

فردا یکی میاد رو زندگیتون سوار میشه بعد به چه کنم چه کنم میافتین اگه تا حالا نیومده باشه وگرنه محاله مرد باشی و انقدر صبر داشته باشی 

چقدر ضعیفی استارتر

میدونم عزیزم

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین
تو تاپیک قبلیت گفتی تلاشی نمیکنه منو ببره پیش خودش الان اون میبره تو دبه کردی بروبه زندگیت برس میخوا ...

فعلا بهش گفتم واکنش بدی نشون نداد دیگ خدا چی میخواد

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین
قرار نیست برا همیشه بمونم ولی واقعا دیگه دلم نیست برم فقط موندم به شوهرم چی بگم

ببین اگه روزی شنیدی همسرت کسیو صیغه کرده اصلا ناراحت نشو چون مقصر اول و اخر خودت بودی اینو رک گفتم تا عمق فاجعه رو متوجه بشی

واینم بگم من خودمم از این حرفای خاله زنکی خوشم نمیاد ولی تو سایت یه چرخ بزنی میبینی جامعه رو این چیزا فراگرفته

من عاشق پدر و مادرمم ولی زندگیم اولیت داره 

شمام اگه هر دفه میخوای رو حرف بقیه زندگیت بچرخه پس رک به همسرت بگو نمیام دیگه چی میخوای بگی

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید

اشتباه بزرگی میکنی مادر پدرت تحت هیچ شرایطی جدا از هم زندگی نمیکنن حتی بخاطر تو ولی تو داری بزرگترین ضربه زندگیتو بخاطر حرفای اونا به زندگیت میزنی

ببین اگه روزی شنیدی همسرت کسیو صیغه کرده اصلا ناراحت نشو چون مقصر اول و اخر خودت بودی اینو رک گفتم ت ...

گفتم بهش عزیزم شاید نیام و واکنش بدی نشون نداد و گفت ببینم چی میشه

یه چی میگم و  میرم دیدم تو تاپیکات گفتی محل نمیده ال بل الان اینجور متوحه شدم چون خودت دم به دیقه حرفت رو عوض میکنی اونم میشینه نگا میکنه دلیل اصلی خودتی نه اون اول خودت رو جم جور کن از سست عنصری در بیا بعد مقصرش بدون

متعجبم از حرف خانوادت😐😐😐

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
اشتباه بزرگی میکنی مادر پدرت تحت هیچ شرایطی جدا از هم زندگی نمیکنن حتی بخاطر تو ولی تو داری بزرگترین ...

میدونم ولی تا تو شرایط نباشی نمیفهمی چی میگم

اندازه یه نقطه کوچولو قوت قلب نگرفتم من تو زندگیم که بخوام برم جلو ترجیح میدم راکد بمونم تا جنگ عصاب نکشم