2777
2789
عنوان

خونه گرفتیم

666 بازدید | 80 پست

سلام دوستای عزیزم

ما خونه اجاره کردیم بعد مادرو پدرم از بس ته دلم رو خالی کردن دیگه واقعا دلم نمیخواد برم تو اون خونه

حالا پول پیش دادیم یک ماهی میشه

میتونیم پس بدیم؟

اصلا به شوهرم چجوری بگم پس بده؟

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

چشه مگه؟

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چشه مگه؟

هیچی فقط یه شهر دیگه هست

و پدرو مادرم زدم تو برجکم اصلا دیگه دلم نمیخواد برم

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین
هیچی فقط یه شهر دیگه هست و پدرو مادرم زدم تو برجکم اصلا دیگه دلم نمیخواد برم

مگه همسرت شاغل نیس؟ خب باید باتوجه ب محل کار همسرت خونه بگیرید ن نظر خانواده ک

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
میتونی ولی باید پول فسخ قراردادو بدی بنظرت می ارزه؟ کاش قبلش با خاحوادتون مشورت میکردید

قرار داد نبستیم

هیچی فقط یه شهر دیگه هست و پدرو مادرم زدم تو برجکم اصلا دیگه دلم نمیخواد برم

چون از پیش شون میری این جوری گفتن ؟؟ بنظر من جایی برو که زندگیت راحت باشه به پدرومادرتم میتونی تعطیلی ها سر بزنی بعدشم از قدیم گفتن دوری و دوستی 

هر عمل از خیر وشر کز آدمی سر میزند آن عمل مزدش بزودی پشت در ، در میزند ❤❤❤❤