دخترلر؟؟؟؟؟ مدیر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 1073 عنوان 😭😭😭😭شوهرم ،،،، | مشاهده متن کامل بحث + 8707 بازدید | 286 پست سلامـ دوستان شوهرم باز کتکم زد خیلی اذیتم میکنه😭😭😭دعا کنید یا باردار بشم یا بمیرم ‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 › 1399/08/13 | 01:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترلر؟؟؟؟؟ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 1073 دخترم صداشون کن. یک زن متاهل دور و بر شما نیست برید دکتر. والا قضیه جدی. ول کن فضای مجازی رو. ای خدا ... چشم نگرانم کردین یکم صبررمیکنم خوب نشد صدا خواهرشوهرم میکنم ‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›
salna عضویت: 1396/07/09 تعداد پست: 9497 😔😔خدالعنتش کنه کل آرزوهام باهاش خاک کردم الان دوماه عقد کردی ؟ پس چرا تاپیکهای قبلی گفتی دوساله عقدم «فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»
دخترلر؟؟؟؟؟ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 1073 الان دوماه عقد کردی ؟ پس چرا تاپیکهای قبلی گفتی دوساله عقدم ۲سال شاید اشتباه شده ن والا من همه جا گفتم ۲ماه ‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›
دخترلر؟؟؟؟؟ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 1073 ی ماه شده از پریودی قبلیت گلم؟؟بش میگفتی ببین چیکارم کردی عوضی!!!نشون بده.تعجب میکنم ی ذره هم محبت ... ن بابا چند روزه تموم کردم ‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›
دخترلر؟؟؟؟؟ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 1073 تازه فکر سردیه همسرش تو رابطه بوده اون اره اوایل عروسی سرد بود حل شد مشکلمون همون روزا گفتم من دیگه هوش حواس برام نموده ی مدت خیلی سرد بود ولی الان خیای شهوتیه ‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›
salna عضویت: 1396/07/09 تعداد پست: 9497 بهر حال اشتباه نکن باردارشدن جز بدبختی برات هیچی نداره فکر نکن حامله میشی نازتو میکشن نه اگه اینا ناز کش بودن حداقل میزاشتن درستو ادامه بدی فعلا شدی بردشون خودتو نجات بده «فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»
دخترلر؟؟؟؟؟ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 1073 بهر حال اشتباه نکن باردارشدن جز بدبختی برات هیچی نداره فکر نکن حامله میشی نازتو میکشن نه ... 😔سعی میکنم ‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›
pegaah91 عضویت: 1396/11/20 تعداد پست: 350 اون اره اوایل عروسی سرد بود حل شد مشکلمون همون روزا گفتم من دیگه هوش حواس برام نموده &nb ... یجام گفتی بعد ۵ ماه رابطه خوبی داشتین!عزیزم کارت درست نیست با احساسات مردم بازی نکن الان همه تو تنش هستن به اندازه کافی
دخترلر؟؟؟؟؟ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 1073 یجام گفتی بعد ۵ ماه رابطه خوبی داشتین! عزیزم کارت درست نیست با احساسات مردم بازی نکن الان همه تو تن ... 😐😐نمیگیرم چی میگی واقعا من الان دلم خونه باید برم ببینم چخبره تو پستای قبلم من خیلی وقته مشکل دارم روزی مشکلی بوده ی مدت دستم نبود کاربری واقعا خبر ندارم اینا میگی ‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›
دخترلر؟؟؟؟؟ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 1073 یجام گفتی بعد ۵ ماه رابطه خوبی داشتین! عزیزم کارت درست نیست با احساسات مردم بازی نکن الان همه تو تن ... واقعا شرمنده اگه شما ناراحت شدین ولی من الان دلم خونه از دست شوهرم خسته شدم سر فرصت میرم ببینم قضیه چیه 😤😤😤😤 ‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›
دخترلر؟؟؟؟؟ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 1073 دوستان فکر بد نکنید لطفا من ب مدت کاربری دست یکی دیگه بوده اینقدر فکرم مشغول هست ک قسم میخورم حتی نگا پستاش هم نکردم ی سوتفاهم پیش آمده از همگی عذر خواهی میکنم ولی قسم میخورم من این زندگیمه الان دلم خونه ‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›
hamid555 عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 903 کاربریتون دست کی بود؟؟ شما که میگی کسی رو ندارم؟؟ عشق عالیترین و نهایترین هدفی است که بشر در آرزوی رسیدن به آن است ویکتور فرانکل
بهاااااررییییی عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 3986 عزیزم ،خیلی سختی کشیدی ،،،اصلا قضاوتت نمیکنم،،میدونم کتک و تحقیر چقدر دردناکه ،،،،از ته دلم دعا میکنم خدا نجاتت بده ،،،دلت خوش بشه بهترینها نصیبت بشه ،،،برو سمت پدرومادرت مطمئن باش دلشون نرم میشه ،،راضی به درد تو نیستن،،همینطور که اینجا گفتی واسه مادرت بگو درد ودل کن،دعا کن از خدا کمک بخواه ،،امیدوارم مشکلت هرچه زودتر حل بشه عزیزم اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک
دخترلر؟؟؟؟؟ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 1073 کاربریتون دست کی بود؟؟ شما که میگی کسی رو ندارم؟؟ خواهر شوهرم ☹☹مگه دستم بهش نرسه خاک تو سرش بخدا اصن ندیدم چون اهل فضولی نیستم ‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›
دخترلر؟؟؟؟؟ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 1073 عزیزم ،خیلی سختی کشیدی ،،،اصلا قضاوتت نمیکنم،،میدونم کتک و تحقیر چقدر دردناکه ،،،،از ته دلم دعا میکن ... واقعا ممنونم ک درکم کردین🙏🙏 ‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›