2777
2789
عنوان

😭😭😭😭شوهرم ،،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 8707 بازدید | 286 پست
خواهر شوهرم ☹☹مگه دستم  بهش  نرسه خاک تو سرش بخدا اصن ندیدم چون اهل فضولی  نیستم  ...

🙄🙄🙄🙄🙄منم تاپیکاتو خوندم چطور خواهرشوهرت برا شما تاپیک زده گفته بهم تجاوز شده

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
🙄🙄🙄🙄🙄منم تاپیکاتو خوندم چطور خواهرشوهرت برا شما تاپیک زده گفته بهم تجاوز شده

من قبلیا میگم عزیزدلم اینا ک از کارای شوهرم بارداری  خودممم ببخشید  من مغزم  کار نمیکنه دیگه دارم نگا   میکنم ببینم چی گفته ☹😢

‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهر شوهرم ☹☹مگه دستم  بهش  نرسه خاک تو سرش بخدا اصن ندیدم چون اهل فضولی  نیستم  ...

خواهر شوهرت وقتی این تاپیکها رو ببینه برا شوهرت بازگو نمیکنه؟؟ 

عشق عالیترین و نهایترین هدفی است که بشر در آرزوی رسیدن به آن است   ویکتور فرانکل

[QUOTE=162486491] خواهر شوهرت وقتی این تاپیکها رو ببینه برا شوهرت 

خودش نوشته برو بخون ولی حرفاش باهم تناقض داره 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
من میگم ننوشتم این جدیدا مال منه ک درمورد  بارداری کتک های شوهرم  هست

اوکی

واقعا ممنونم  ک درکم کردین🙏🙏

فقط عزیزم ،خواهرانه بگم تا وقتی مشکلت حل نشده اقدام به بارداری نکن ،،،البته که بگم بچه اول و اخر دست خداست که بده یا نده وما تعیین کننده نیستیم ولی به هر حال ،،،،تو هنوز سنی نداری،کم تجربه ،و رنج کشیده ای وزندگی آشفته ای داری باید تکلیفت با شوهرت روشن بشه....فکر نکن مردی که دست بزن داره تو بارداری نمی زنه.....نه گلم منم شوهرم تو بارداری کنسرو پرت کرد سمتم شانس آوردم نخورد به شکمم یا پرتم میکرد یا تا حد مرگ منومیترسوند باکاراش.....الان چن ساله میگه بچه ،،،من عاشق بچه هستم ولی وقتی به دوتا بچه های مظلومم نگاه میکنم وصحنه هایی که دیدن حرفایی که شنیدن و دیگه از خدا میخوام بچه به من نده .....دلم نمیاد یه مظلوم دیگه بیاد پیش منو بچه هام،،،خودمم که کلا نابود شدم،،،،،،تو هنوز سنی نداری عزیزم ....تلاش کن برو پیش پدرومادرت ...نا امید نباش عزیزم تا بچه نداری راحت تر میتونی زندگیتو درست کنی ،فقط شجاع باش و اجازه نده کسی بهت تهمت بزنه....برو ومحکم واقعیتو بگو ...اخم پدرت هزاربار بهتر از تحقیر و کتک شوهر ومادرشوهرته. خانوادت باید حقیقت و از زبون خودت بدونن....شاید اونا به دروغ بهشون گفتن تا تورو بد کنن...نباید از اول سکوت میکردی....ولی حالاهم دیر نشده گلم برو شجاع باش از اول تعریف کن رسواشون کن...ازشون نترس به خانوادت بگو ...

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک

اسی  از اول تاپیکت خوندم همش میگی نمیشه نمیشه عزیزم الان این زندگی نیست که شما داری می‌کنی بردگیه

بزن ببر این ریشه کرم خورده رو 

تعجب میکنم که لُر باشی منم لُرم یه قشون مرد نمیتونه حریف زبونم بشه یکم از خودت جربزه نشون بده 

❤از تمام دلتنگی ها ، از اشک ها و شکایت ها که بگذریم...باید اعتراف کنم مادرم که میخندد خوشبختم🌹