بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط عزیزم ،خواهرانه بگم تا وقتی مشکلت حل نشده اقدام به بارداری نکن ،،،البته که بگم بچه اول و اخر دست خداست که بده یا نده وما تعیین کننده نیستیم ولی به هر حال ،،،،تو هنوز سنی نداری،کم تجربه ،و رنج کشیده ای وزندگی آشفته ای داری باید تکلیفت با شوهرت روشن بشه....فکر نکن مردی که دست بزن داره تو بارداری نمی زنه.....نه گلم منم شوهرم تو بارداری کنسرو پرت کرد سمتم شانس آوردم نخورد به شکمم یا پرتم میکرد یا تا حد مرگ منومیترسوند باکاراش.....الان چن ساله میگه بچه ،،،من عاشق بچه هستم ولی وقتی به دوتا بچه های مظلومم نگاه میکنم وصحنه هایی که دیدن حرفایی که شنیدن و دیگه از خدا میخوام بچه به من نده .....دلم نمیاد یه مظلوم دیگه بیاد پیش منو بچه هام،،،خودمم که کلا نابود شدم،،،،،،تو هنوز سنی نداری عزیزم ....تلاش کن برو پیش پدرومادرت ...نا امید نباش عزیزم تا بچه نداری راحت تر میتونی زندگیتو درست کنی ،فقط شجاع باش و اجازه نده کسی بهت تهمت بزنه....برو ومحکم واقعیتو بگو ...اخم پدرت هزاربار بهتر از تحقیر و کتک شوهر ومادرشوهرته. خانوادت باید حقیقت و از زبون خودت بدونن....شاید اونا به دروغ بهشون گفتن تا تورو بد کنن...نباید از اول سکوت میکردی....ولی حالاهم دیر نشده گلم برو شجاع باش از اول تعریف کن رسواشون کن...ازشون نترس به خانوادت بگو ...
اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک