2777
2789
عنوان

😭😭😭😭شوهرم ،،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 8707 بازدید | 286 پست
دخترم صداشون کن. یک زن متاهل دور و بر شما نیست برید دکتر. والا قضیه جدی. ول کن فضای مجازی رو. ای خدا ...

چشم  نگرانم کردین  یکم صبررمیکنم خوب نشد  صدا خواهرشوهرم  میکنم 

‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›
😔😔خدالعنتش  کنه کل آرزوهام باهاش خاک کردم

الان دوماه عقد کردی ؟  پس چرا تاپیکهای قبلی گفتی دوساله عقدم 

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی ماه شده از پریودی قبلیت گلم؟؟بش میگفتی ببین چیکارم کردی عوضی!!!نشون بده‌.تعجب میکنم ی ذره هم محبت ...

ن بابا چند روزه  تموم کردم 

تازه فکر سردیه همسرش تو رابطه بوده

اون اره اوایل عروسی سرد بود  حل شد  مشکلمون همون روزا گفتم من دیگه هوش حواس برام نموده  ی مدت خیلی  سرد بود ولی  الان  خیای شهوتیه

بهر حال اشتباه نکن باردارشدن جز بدبختی برات  هیچی نداره فکر نکن حامله میشی نازتو میکشن نه   اگه اینا ناز کش بودن حداقل میزاشتن درستو ادامه بدی   فعلا شدی بردشون  خودتو نجات بده

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»
اون اره اوایل عروسی سرد بود  حل شد  مشکلمون همون روزا گفتم من دیگه هوش حواس برام نموده &nb ...

یجام گفتی بعد ۵ ماه رابطه خوبی داشتین!

عزیزم کارت درست نیست با احساسات مردم بازی نکن الان همه تو تنش هستن به اندازه کافی

یجام گفتی بعد ۵ ماه رابطه خوبی داشتین! عزیزم کارت درست نیست با احساسات مردم بازی نکن الان همه تو تن ...

😐😐نمیگیرم چی میگی واقعا من الان  دلم خونه  

باید برم ببینم چخبره تو پستای  قبلم من خیلی  وقته مشکل دارم روزی مشکلی بوده  ی مدت دستم نبود کاربری واقعا خبر ندارم اینا میگی

یجام گفتی بعد ۵ ماه رابطه خوبی داشتین! عزیزم کارت درست نیست با احساسات مردم بازی نکن الان همه تو تن ...

واقعا شرمنده  اگه شما ناراحت شدین ولی من الان دلم خونه از دست شوهرم  خسته شدم سر فرصت  میرم ببینم قضیه  چیه 😤😤😤😤

دوستان فکر بد نکنید  لطفا من  ب مدت کاربری دست یکی دیگه بوده  اینقدر فکرم مشغول  هست ک قسم میخورم حتی نگا پستاش هم نکردم ی سوتفاهم  پیش آمده  از همگی عذر خواهی میکنم ولی قسم میخورم من  این زندگیمه الان دلم خونه 

عزیزم ،خیلی سختی کشیدی ،،،اصلا قضاوتت نمیکنم،،میدونم کتک و تحقیر چقدر دردناکه ،،،،از ته دلم دعا میکنم خدا نجاتت بده ،،،دلت خوش بشه بهترینها نصیبت بشه ،،،برو سمت  پدرومادرت مطمئن باش دلشون نرم میشه ،،راضی به درد تو نیستن،،همینطور که اینجا گفتی واسه مادرت بگو درد ودل کن،دعا کن از خدا کمک بخواه ،،امیدوارم مشکلت هرچه زودتر حل بشه عزیزم 

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک
کاربریتون دست کی بود؟؟ شما که میگی کسی رو ندارم؟؟

خواهر شوهرم ☹☹مگه دستم  بهش  نرسه خاک تو سرش بخدا اصن ندیدم چون اهل فضولی  نیستم 

عزیزم ،خیلی سختی کشیدی ،،،اصلا قضاوتت نمیکنم،،میدونم کتک و تحقیر چقدر دردناکه ،،،،از ته دلم دعا میکن ...

واقعا ممنونم  ک درکم کردین🙏🙏