2777
2789
عنوان

😭😭😭😭شوهرم ،،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 8707 بازدید | 286 پست
از وقتی  کتک خوردم یکم بعدش  احساس خیسی کردم بین  پاهام الان  نگا میکنم  شل ...

خدا همه افرادی که تو این جنایت شریک بودن و لعنت کند من حدس میزنم شما باردار بودید دخترم تاپیک و ببند و اون مادرشوهر ملعون و صدا بزن و سریع برید دکتر سریع. سریع 

پانزده سال سخت کار کردم درس خوندم مقاله نوشتم وترجمه کردم  دنیا رو سفر کردم اما و اما لذت هیچ لحظه ای به اندازه لحظه زایمان نیست (سه بار) تجربه کردم. بی نظیره. خدای من به همه آدمها لذت پدر و مادر شدن و بچشون ❤💖💗

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مث تو فیلما... ینی نفهمیدی باهات رابطه برقرار کرده با ۱۵سال سن چجوری جرعت کردی بری خونه دوستش چند ...

۲۲سالش

چرا با دردی ک داشتم فهمیدم ولی هیچی  یادم نمیاد 

‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›
ن این اقا گفت  نگو میکشنت میام خواستگاریت عروسی کردیم  نمیدونم چیشد فهمیدن

تو تاپیک قبلی گفتی ۲ سال عقد بودی الان ۱۵ سالته  یعنی ۱۳ سالگی  عقد کردی ؟ 

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»
خدا همه افرادی که تو این جنایت شریک بودن و لعنت کند من حدس میزنم شما باردار بودید دخترم تاپیک و ببند ...

ن ن این چند  روزه  پریودیم  تموم شده

نمیدونم  پریودی؟

ی ماه شده از پریودی قبلیت گلم؟؟بش میگفتی ببین چیکارم کردی عوضی!!!نشون بده‌.تعجب میکنم ی ذره هم محبت نمیکنع بعت؟؟؟

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم
عزیز من این استارتر یک دختر رنج دیده ترسو و متاسفانه وابسته است محال بتونه بره پزشکی قانونی. این راه ...

بله حرفتون کاملا منطقیه. سنشون خیلی کمه. امیدوارم خونوادش لااقل مقداری منطق داشته باشند نه اینکه دوباره تحویل شوهرش بدند یا اصلا راهش ندند. یه خونواده نرمال دخترش رو به کسب نمیده که این بلا رو سرش آورده چون نتیجه نهایی از اول مشخص بوده

عشق عالیترین و نهایترین هدفی است که بشر در آرزوی رسیدن به آن است   ویکتور فرانکل
 ن ن این چند  روزه  پریودیم  تموم شده

دخترم صداشون کن. یک زن متاهل دور و بر شما نیست برید دکتر. والا قضیه جدی. ول کن فضای مجازی رو. ای خدا. عجب آدم حرف گوش نکنی هستی شما. والا خطر بلله خطره... همش چهره دختر خودم میاد مد نظرم سیزده ساله هست. خواهش می کنم برو اورژانس 

پانزده سال سخت کار کردم درس خوندم مقاله نوشتم وترجمه کردم  دنیا رو سفر کردم اما و اما لذت هیچ لحظه ای به اندازه لحظه زایمان نیست (سه بار) تجربه کردم. بی نظیره. خدای من به همه آدمها لذت پدر و مادر شدن و بچشون ❤💖💗
عزیز من این استارتر یک دختر رنج دیده ترسو و متاسفانه وابسته است محال بتونه بره پزشکی قانونی. این راه ...

😔😔خدالعنتش  کنه کل آرزوهام باهاش خاک کردم