2777
2789
عنوان

😭😭😭😭شوهرم ،،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 8707 بازدید | 286 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست بودیم گفت بریم خونه  دوستم رفتم  قرص بهم داده بهم انداخته  بود تو شربت  نمی ...

مث تو فیلما...

ینی نفهمیدی باهات رابطه برقرار کرده

با ۱۵سال سن چجوری جرعت کردی بری خونه دوستش

چند سالشه شوهرت ک راحت رام ات کرده؟

ولی قبلش برو پزشک قانونی و اثبات بشه کتکت زده. اینجور بهتر میتونی طلاق بگیری. 

عزیز من این استارتر یک دختر رنج دیده ترسو و متاسفانه وابسته است محال بتونه بره پزشکی قانونی. این راه حل ها فضایی برای ایشون با سبک زندگی که تا حالا داشتن. تنها و تنها راه رفتن به سمت خانواده و همونجا موندن. اگر قراره به این کارها باشه با همراهی پدرش انجام بده. این بنده خدا یک دختر دبیرستان ساده لوح بوده که بهش قرص دادن و تجاوز کردن و بعدم منت سرش گذاشتن 😥 مثلا آمدن خاستگاری حالا هم دارند انگ بی عفتی میزنند. راه حل ایشون فقط خانواده استارتر و بس 

پانزده سال سخت کار کردم درس خوندم مقاله نوشتم وترجمه کردم  دنیا رو سفر کردم اما و اما لذت هیچ لحظه ای به اندازه لحظه زایمان نیست (سه بار) تجربه کردم. بی نظیره. خدای من به همه آدمها لذت پدر و مادر شدن و بچشون ❤💖💗

چند سالگی این اتفاق برات افتاد خانواده  ات ازت طرفداری نکردن شکایت نکردن از طرف ؟  گفتن زنش بشو بعد ترددت کردن ؟ 

یه توضیحی بده 

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»
عزیزم فقط هرجوری هست به مادرت برسون خودتو یااگه برادر داری بروپیشش نابودمیشی بخدا بچه بیاری سند بدبخ ...

از وقتی  کتک خوردم یکم بعدش  احساس خیسی کردم بین  پاهام الان  نگا میکنم  شلوارم خونیه زیر دلم وحشتناک درد گرفته 🤔

‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›
از وقتی  کتک خوردم یکم بعدش  احساس خیسی کردم بین  پاهام الان  نگا میکنم  شل ...

ینی جیه ب نظرت

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم
چند سالگی این اتفاق برات افتاد خانواده  ات ازت طرفداری نکردن شکایت نکردن از طرف ؟  گفتن زن ...

ن این اقا گفت  نگو میکشنت میام خواستگاریت عروسی کردیم  نمیدونم چیشد فهمیدن

‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›

یاد  فیلم سینمایی ماجرای الی و قدم های نرفته اش افتادم اونم اینجوری از دست شوهرش مدام کتک میخورد خانوادشم طردش‌کرده بودن

🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️Düşmam ben, kanatlarim var rühümdaaaa