2777
2789
عنوان

😭😭😭😭شوهرم ،،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 8707 بازدید | 286 پست
ارام باش نفس عمیق بکش 😊 فعلا که بچه دار نشده الان هم میفهمه بچه دار شدن راهکار مناسبی نیست

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 تو چرا عین آب رو آتیشی؟ 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم شوخی میکنه باهامون چون نه قانع میشه نه توضیحی میده ...یعنی خود استارتر حرفای مارو نمیدونه .. ...

هوووف من از گریه چشمام باز نمیشه نمیفهمم عقلم هیچ کار نمیکنه فقس خودکشی تو ذهنمه

‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›

این مردا رو فقط باید از چیزشون دارشون بزنی. 

اعصابم بهم ریخت . 😡

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️

بخدا بعضی وقتا فکر میکنم بعضیا میخوان حرص آدمو در بیارن وخودشون میخوان کلی حرف بارشون بشه آخه کدوم عقل سالم میگه برا کسی که لهت میکنه آرزوته بچه بیاری؟

پینار سابقم😉.چه لذتی داره زندگی تو جامعه ای که زنانش قوی النفس و مرداش مهربونن و چه ارزشمندن مادرایی که این بهشت رو می آفرینن😍😍😍
به نظرم شوخی میکنه باهامون چون نه قانع میشه نه توضیحی میده ...یعنی خود استارتر حرفای مارو نمیدونه .. ...

ی دختر ۱۷سالسه اس.دوست پسرش بوده قبلا شوهرش.بهش تجاوز کرده و‌مجبور شدن ب ازدواج.خانوادشم تردش کردن.دوماهه ازدواج کرذه.و مدام دعوا

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم
این چندمین باره خانوادم ترکم کردن

پس مشکلت ریشه ایه.

کاش میتونستی از خودت درآمد داشته باشی و مستقل باشی. اگه میتونی با هم برید پیش یک مشاور هر چند مردی که اینجوری باشه فک نکنم پیش مشاور بیاد. چون خودش هم میدونه داره خودخواهی میکنه و انسانیت رو گذاشته زیر پا.

امیدوارم مشکلت حل شه

عشق عالیترین و نهایترین هدفی است که بشر در آرزوی رسیدن به آن است   ویکتور فرانکل
بخدا بعضی وقتا فکر میکنم بعضیا میخوان حرص آدمو در بیارن وخودشون میخوان کلی حرف بارشون بشه آخه کدوم ع ...

اونا بچه میخوان زندگیم نابود کردن همش میگن بچه بیار

‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›