2777
2789
عنوان

😭😭😭😭شوهرم ،،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 8707 بازدید | 286 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

15ساله

عزیزمن.منم بختیاری ام.اما دلم ب درد میاد هربار تاپیک میزنی.اخه ی بار واسه همیشه جلوش وایسا.اونباری قرار بوذ زنگ بزنی بابات چیشد؟؟زدی؟؟اونشب ک گفتی تموم شب پریوذیت اومد پیشت؟؟ازیتت کرد؟

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم
ی دختر ۱۷سالسه اس.دوست پسرش بوده قبلا شوهرش.بهش تجاوز کرده و‌مجبور شدن ب ازدواج.خانوادشم تردش کردن.د ...

خب بره شکایت کنه ازش اونقدر زن هم هست که حتی بدون خانوادشون تونستن حرفشونو بزنن و قوی بودن و به حقشون رسیدن ،مهرشو بگیره کار پیدا کنه زندگیشو بکنه البته سالمم بمونه این وسط...ملت از رو استیکر گریه از کجا بفهمن چی به چیه

ی دختر ۱۷سالسه اس.دوست پسرش بوده قبلا شوهرش.بهش تجاوز کرده و‌مجبور شدن ب ازدواج.خانوادشم تردش کردن.د ...

بره بیافته بپای خانوادش دلشون نرم میشه. خب اشتباه بزرگی کرده که خانوادش تردش کردن ،ولی بازم پدر ومادر راضی به زجرش نیستن.

پینار سابقم😉.چه لذتی داره زندگی تو جامعه ای که زنانش قوی النفس و مرداش مهربونن و چه ارزشمندن مادرایی که این بهشت رو می آفرینن😍😍😍

😑😑جدی؟

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
15ساله

هر چقدر هم اشتباه کرده باشی نباید باردار بشی  بنظرم برو با خانوادت اشتی کن از این شوهر احمقتم طلاق بگیر  تجاوزم اگه دوست پسرت کرده بود میزاشتی چوب به استینس کنن نه اینکه بری رنش بشی تو ۱۵ سالگی الان گریه کنی 

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»
خب الان چه اصراری داره بچه دار بشه؟؟؟؟

مجبورش میکنن مادرشوهرش.همه جا میگع هرزه اس.شوعرشم میگه ی چیزی هست ک مخالفت میکنی

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم
خب بره شکایت کنه ازش اونقدر زن هم هست که حتی بدون خانوادشون تونستن حرفشونو بزنن و قوی بودن و به حقشو ...

اره اما شوهرش هیچ جا نمیرارش بره.بهش اطمینان ندارن.ازیتش میکنن