2777
2789
عنوان

😭😭😭😭شوهرم ،،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 8707 بازدید | 286 پست
بعله متاسفانه.البته ۱۵سالشه الان

چقدرررر بد😕😕

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
ی دختر ۱۷سالسه اس.دوست پسرش بوده قبلا شوهرش.بهش تجاوز کرده و‌مجبور شدن ب ازدواج.خانوادشم تردش کردن.د ...

😳😳😳😳😳😨😨😨😨😨😨یاخدا😳😳😳

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان ریلکسم اتفاقا اتیش به پا کن منم🤣🤣🤣

😁😁😁😁😁😁

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
عزیزمن.منم بختیاری ام.اما دلم ب درد میاد هربار تاپیک میزنی.اخه ی بار واسه همیشه جلوش وایسا.اونباری ق ...

اره زدم گوشیش خاموش بود اره بنظرت  نمیاد مثل ی برده جنسی بودم  براش کارش تموم شد گفتم  من ارضا  نشدم گفت  ب من ربطی نداره  خوردم  کرد گفت  بیا بخور ارضا  شو نمیخوای هم هرری

‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›
اونا بچه میخوان زندگیم نابود کردن همش میگن بچه بیار

نیار گلم نیااااار. بدرک که بچه میخوان، میخواد پابندت کنه اراده هیچ کاریو نداشته باشی دیگه. زرنگ باش دختر😐

پینار سابقم😉.چه لذتی داره زندگی تو جامعه ای که زنانش قوی النفس و مرداش مهربونن و چه ارزشمندن مادرایی که این بهشت رو می آفرینن😍😍😍
بره بیافته بپای خانوادش دلشون نرم میشه. خب اشتباه بزرگی کرده که خانوادش تردش کردن ،ولی بازم پدر وماد ...

نمیره میگه نمیپذیرن

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم
دقیقا مگه نمیفهمه با بچه بیشتر میشه اذیتاش ..اذیت که نه شکنجه هاش ...چون با بچش تهدیدش میکنن و مهر م ...

من نمیخوام بخدا من  نمیخوام  اونا فشار اوردن بهم باید باردار بشی

‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›
دقیقا مگه نمیفهمه با بچه بیشتر میشه اذیتاش ..اذیت که نه شکنجه هاش ...چون با بچش تهدیدش میکنن و مهر م ...

عقل نداره

بچه ۱۵ ساله چه میفهمه زندگی چیه

۱۰ سال دیگه تازه میفهمه چه گندی زده به جوونی و زندگیش

نمیدونم چی بگم گیر کردم بدجوری

یه بار اشتباه کردی  ولی  تو این سن ادامه دادن حماقته  مجبور نیستی زندگی کنی لعنت به کرونا که  بچه های مردم از درس باز کرد  از حالا خودتو پیر نکن هنوز اول راهی تنها راه این زندگی فقط طلاقه مادر شوهرتم گوه میخوره از بچه ۱۵ ساله بچه میخواد 

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»
اره اما شوهرش هیچ جا نمیرارش بره.بهش اطمینان ندارن.ازیتش میکنن

به پدرش بگه غلط کردم برگرده حتی زیر دست پدرش کتک بخوره باز بهتر از اون شوهره هست ...باز پدرش روزی ممکنه دلش بسوزه ولی شوهرش از یه خانواده دیگست و هیچوقت دلش ننیسوزه چون کسی که تو دوستی بهش تجاوز کرده و الان به این روز انداختتش اصلللللللا درست ننیشه پس چوب پدر باز بهتره

اره زدم گوشیش خاموش بود اره بنظرت  نمیاد مثل ی برده جنسی بودم  براش کارش تموم شد گفتم &nbs ...

خب بگرد پیدا کن از همه بپرس شماره جدیذشو.خودتم ضعیفی هااا.خاک تو سرش.بیشعور.ینی اونموقع هم بهت محبت نمیکنه؟؟جلل خالق.جلوگیری چطور میکنی؟؟حواست بده یوقت نریزه ها.

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم
نمیره میگه نمیپذیرن

بنظرت اگه جلو درشون بست بشینه راهش نمیدن؟حتما قبولش میکنن اشتباه بزرگی کرده ولی تاوانشم داده.

پینار سابقم😉.چه لذتی داره زندگی تو جامعه ای که زنانش قوی النفس و مرداش مهربونن و چه ارزشمندن مادرایی که این بهشت رو می آفرینن😍😍😍