بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزمن.منم بختیاری ام.اما دلم ب درد میاد هربار تاپیک میزنی.اخه ی بار واسه همیشه جلوش وایسا.اونباری ق ...
اره زدم گوشیش خاموش بود اره بنظرت نمیاد مثل ی برده جنسی بودم براش کارش تموم شد گفتم من ارضا نشدم گفت ب من ربطی نداره خوردم کرد گفت بیا بخور ارضا شو نمیخوای هم هرری
یه بار اشتباه کردی ولی تو این سن ادامه دادن حماقته مجبور نیستی زندگی کنی لعنت به کرونا که بچه های مردم از درس باز کرد از حالا خودتو پیر نکن هنوز اول راهی تنها راه این زندگی فقط طلاقه مادر شوهرتم گوه میخوره از بچه ۱۵ ساله بچه میخواد
اره اما شوهرش هیچ جا نمیرارش بره.بهش اطمینان ندارن.ازیتش میکنن
به پدرش بگه غلط کردم برگرده حتی زیر دست پدرش کتک بخوره باز بهتر از اون شوهره هست ...باز پدرش روزی ممکنه دلش بسوزه ولی شوهرش از یه خانواده دیگست و هیچوقت دلش ننیسوزه چون کسی که تو دوستی بهش تجاوز کرده و الان به این روز انداختتش اصلللللللا درست ننیشه پس چوب پدر باز بهتره
اره زدم گوشیش خاموش بود اره بنظرت نمیاد مثل ی برده جنسی بودم براش کارش تموم شد گفتم &nbs ...
خب بگرد پیدا کن از همه بپرس شماره جدیذشو.خودتم ضعیفی هااا.خاک تو سرش.بیشعور.ینی اونموقع هم بهت محبت نمیکنه؟؟جلل خالق.جلوگیری چطور میکنی؟؟حواست بده یوقت نریزه ها.
خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم