2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 23 پست
اع .حالا اینارو ک پارچه ایه باید بشورن یا ن روزی چندبار استفاده میکننا 

پارچه ای همینجوریشم خوب نیست، دیگه اگه شسته نشه میشه منبع ویروس😷

اینا که مثلا اسم چند بار مصرف دارن طبیعتا باید مداوم شسته بشن

هی من میگم بشورید میگن ن نباید شست ک روزی سه بار ک نمیشه شست میگم بابا ذرات بهش جدب میشه چ یک ساعت چ ...

نه ماسک بشوری کلا خاصیتش از بین میره یکبار مصرف هستن

پارچه ای هم خوب نیس

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسفنجی چ مدلی میشه؟ خو ما سرکار میجبوریم بریم چ کنیم نریم نون نداریم

اون سیاها

شبیه نینجا کارها میکنن آدم رو

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
از همونا میزنه پدرشوهرم نمیشوره ک ..روزی سه بار میره بیرون روزی ی بارشو میشوره 

کلا هرکی ازونا زده و تا الان کرونا نگرفته،فقط خدا بهش رحم کرده

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
ماسک جراحی سه لایه ی بار مصرفه؟

بله نهایتا بعد از ۳ساعت استفاده باید دور انداخت