ذرات ویروس اینقدر ریز هستن که از ماسکهای پارچهای و اسفنجی به راحتی رد میشن
فقط ماسکهای جراحی ۳لایه خوبن
اونم به شرط استفاده از پارچه اسپان و مِلت
عکسِ دخترمه!👇 نزدیک عملیات بود.میدانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکتنامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،میترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد! 👈 خاطره درمورد شهید مهدیزینالدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸سال دفاع مقدس شادی روح شهدا صلوات.....🌹
ذرات ویروس اینقدر ریز هستن که از ماسکهای پارچهای و اسفنجی به راحتی رد میشن فقط ماسکهای جراحی ۳لا ...
که البته اونارو هم باید بعد از حدودا ۳ساعت استفاده،دور انداخت
عکسِ دخترمه!👇 نزدیک عملیات بود.میدانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکتنامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،میترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد! 👈 خاطره درمورد شهید مهدیزینالدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸سال دفاع مقدس شادی روح شهدا صلوات.....🌹
ماسک 3 لایه جراحی باید استفاده کنید اونم هر 3 4 ساعت باید تعویض بشه و اصلا ماسک کثیف رو تو خونه نیارید تو راهرو یه سطل زباله در بسته بزارید ماسک دستکش کثیف بندارید اونجا
⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری میکند و از آن دستبردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش میکند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
من در طول هفته شاید کلا یه بار برم بیرون ماسک استفاده کنم
یعنی نهایتا ماهی پنج تا!
چارهای نیست
فقط این ماسکها هستن که ایمن هستن
پارچهای ها و اسفنجیها فقط مدل هستن