2777
2789
عنوان

کرونا

199 بازدید | 23 پست

دوستان الان پورشوهرم ماسک میزنه میره نونوایی و سوپرمارکت میاد ماسکو نمیشوره اویزون میکنه رو جالباسی ..دوباره مثلا دوسه ساعت بعد همونو میزنه میره مثلا بنزین بزنه یا بره میوه بخره ...اشتباس کارش؟یا بابد بشوره هرسری ک اومدتوخونه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ذرات ویروس اینقدر ریز هستن که از ماسک‌های پارچه‌ای و اسفنجی به راحتی رد میشن

فقط ماسک‌های جراحی ۳لایه خوبن

اونم به شرط استفاده از پارچه اسپان و مِلت

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
ذرات ویروس اینقدر ریز هستن که از ماسک‌های پارچه‌ای و اسفنجی به راحتی رد میشن فقط ماسک‌های جراحی ۳لا ...

که البته اونارو هم باید بعد از حدودا ۳ساعت استفاده،دور انداخت

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
از ماسک پارچه ای و قابل شست و شو استفاده نکنین. اصلا محافظ خوبی در برابر کرونا نیست و علنا میشه گفت ...

اع .حالا اینارو ک پارچه ایه باید بشورن یا ن روزی چندبار استفاده میکننا 

که البته اونارو هم باید بعد از حدودا ۳ساعت استفاده،دور انداخت

خو ککار کنیم اینجوری روزی ده تا ماسک میخایم 

تف تف تف                                                                                                                                                                                                               تف تو این زندگی فقط  داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮                                                                                                                                  عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏                                                                  

ماسک 3 لایه جراحی باید استفاده کنید اونم هر 3 4 ساعت باید تعویض بشه و اصلا ماسک کثیف رو تو خونه نیارید  تو راهرو یه سطل زباله در بسته بزارید ماسک دستکش کثیف بندارید اونجا

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
ماسک 3 لایه جراحی باید استفاده کنید اونم هر 3 4 ساعت باید تعویض بشه و اصلا ماسک کثیف رو تو خونه نیار ...

هی من میگم بشورید میگن ن نباید شست ک روزی سه بار ک نمیشه شست میگم بابا ذرات بهش جدب میشه چ یک ساعت چ ۸ ساعت 

خو ککار کنیم اینجوری روزی ده تا ماسک میخایم 

مگه چقدر میرید بیرون😳😳

من در طول هفته شاید کلا یه بار برم بیرون ماسک استفاده کنم

یعنی نهایتا ماهی پنج تا!

چاره‌ای نیست

فقط این ماسک‌ها هستن که ایمن هستن

پارچه‌ای ها و اسفنجی‌ها فقط مدل هستن

مگه چقدر میرید بیرون😳😳 من در طول هفته شاید کلا یه بار برم بیرون ماسک استفاده کنم یعنی نهایتا ماه ...

اسفنجی چ مدلی میشه؟ خو ما سرکار میجبوریم بریم چ کنیم نریم نون نداریم

تف تف تف                                                                                                                                                                                                               تف تو این زندگی فقط  داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮                                                                                                                                  عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏