2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 23 پست
اع .حالا اینارو ک پارچه ایه باید بشورن یا ن روزی چندبار استفاده میکننا 

پارچه ای همینجوریشم خوب نیست، دیگه اگه شسته نشه میشه منبع ویروس😷

اینا که مثلا اسم چند بار مصرف دارن طبیعتا باید مداوم شسته بشن

هی من میگم بشورید میگن ن نباید شست ک روزی سه بار ک نمیشه شست میگم بابا ذرات بهش جدب میشه چ یک ساعت چ ...

نه ماسک بشوری کلا خاصیتش از بین میره یکبار مصرف هستن

پارچه ای هم خوب نیس

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسفنجی چ مدلی میشه؟ خو ما سرکار میجبوریم بریم چ کنیم نریم نون نداریم

اون سیاها

شبیه نینجا کارها میکنن آدم رو

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
از همونا میزنه پدرشوهرم نمیشوره ک ..روزی سه بار میره بیرون روزی ی بارشو میشوره 

کلا هرکی ازونا زده و تا الان کرونا نگرفته،فقط خدا بهش رحم کرده

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
ماسک جراحی سه لایه ی بار مصرفه؟

بله نهایتا بعد از ۳ساعت استفاده باید دور انداخت