2777
2789
عنوان

شما هم مث من

96 بازدید | 16 پست

با بعضی تاپیکای اینجا و نظرات کاربرا حرص میخورید؟!

مثلا همین تاپیک که نوشته شوهرم با خوابیدن داداشم تو خونمون مشکل داره!!!

بعد چقدر این بشر بی منطق هست

تازه خواهر مجرد هم داره -اونا کمکی به درس داداشش نمیکنن این برداشته فقط واسه درآوردن لج شوهرش بچه رو اورده خونش هرکی هم میگه تو مقصری کوتاه نمیاد بعدم با وقاحت میگه بچه شوهرم با داداشم فرق میکنه!!!اون بچه بخاطر ایشون حق نداره با پدرش زندگی کنه ولی برادر ایشون باید در آرامش باشه و شب هم پدرش زحمت نکشه بیاد دنبالش وظیفه شوهر خواهرشه ببرش

ببخشید تو اگه بابچه شوهرت مشکل داشتی چرا اصلا باهاش ازدواج کردی؟!

واقعا آدم دلش برای بچه های طلاق کباب میشه هرچند که پدرمادر این خانم هم کم بی مسئولیت نیستن

از همه مسخره تر اینکه داداشش رو میرفت رو تخت تو اتاق میخوابوند شوهرش رو کف زمینicon

خب بردار داداشت رو بیار بذار توهال رو زمین

به تعداد راه های رسیدن به خدا کاربری داشتم و تعلیق شده🫤

تاپیک قبلش نوشته بود چی درست کنم برا عشقم

یا یک تاپیک دیگرش این بود که برای داداشم ماکارونی درست میکنم شوهرم دوست نداره ولی مهم نیست

منم اصلا ازش خوشم نیومد خیلی خودخواه و حق با جانبه طفلی شوهرش

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بدبخت شوهره

دلم براش سوخت

تا آخر عمر درگیر من خواهی بود و تظاهر میکنی نیستی، مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کرده ام، تو دیگر خوب نخواهی شد 🙃

ببین بحث داداش و بچه ی شوهر که جداست. داداشش فقط دو سه شب تو خونه شون میمونه.

درباره ی بقیه ی چیزها هم نمیشه قضاوت کرد چون ما فقط داریم یه قسمت از زندگیش رو می بینیم. شاید اون خانم هم موقعیت های مشابه به این رو داشته و با شوهرش مدارا کرده.

درخواست دوستی چه خانم، چه آقا پذیرفته نمیشه.

اصلا من تعجب م بیشتر ب شماس ک باور میکنید؟؟؟؟

گیــــــــــــــریمم ک راسته...

خب به ما چه؟

من یه 😍*پونزده*🤣😉ساله ام که 😍1374👑به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 31سالته🤨❌😉😅(یه خردادی خوش قلب💚) دووووم.... هل دوله و نعمه المابدگنالهههه🌹🙏خداروشکر در همه حـــــال
تاپیک قبلش نوشته بود چی درست کنم برا عشقم یا یک تاپیک دیگرش این بود که برای داداشم ماکارونی درست میک ...

تو رفتی تاپیک های قبلی شم خوندی🤦♀️🤣🤣🤣🤣بابا شما چقدر بیکارین

من یه 😍*پونزده*🤣😉ساله ام که 😍1374👑به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 31سالته🤨❌😉😅(یه خردادی خوش قلب💚) دووووم.... هل دوله و نعمه المابدگنالهههه🌹🙏خداروشکر در همه حـــــال
تو رفتی تاپیک های قبلی شم خوندی🤦♀️🤣🤣🤣🤣بابا شما چقدر بیکارین

منم میخونم گاهی فقط برای اینکه اولا واقعا خیلی هاش فان هستند

ضمنا روحیه طرف دستت میاد.

به هر حال کمی بدونی طرفت فیکه یا ... هم صحبت کی هست و..!

منم میخونم گاهی فقط برای اینکه اولا واقعا خیلی هاش فان هستندضمنا روحیه طرف دستت میاد.به هر حال کمی ...

کاربرای اینجا فیکن