2777
2789
عنوان

دلم میخواد.....😍😋🍝🍳☕🍕🍜🍟🍷🍺🍰🍔

| مشاهده متن کامل بحث + 4285 بازدید | 280 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پیاز رو من میریزم پای مرغم که داره آب پز میشه بعدش برش میدارم

یک نفر میگفت همون پیاز و بکوبید و با گردو بریزید تو قابلمه ...گردو رو تف ندید خوشمزه تر میشه

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
عه چرا؟

باردار بودم خوردم روم نیفتاد 😐

بعد اینکه خودم چرخ گوشت ندارم باید برم از قصابی بگیرم با این کرونا می‌ترسم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

دقیقا منم یکی از فانتزی‌هام این هست که یه رستوران نقلی تو شهرمون بزنم،بعد توش غذاهای مطابق با طب سنت ...

عه چه جالب حتما بعد کرونا میریم😍😍😍

منم خیلی دوس دارم بیام رستورانتون همه ی غذاهاتونو بخورم :-D

دعا کن یه روز به ارزوم برسم قدمت رو چشم

یک نفر میگفت همون پیاز و بکوبید و با گردو بریزید تو قابلمه ...گردو رو تف ندید خوشمزه تر میشه

آره میشه پیاز هم چرخ کنید ولی هم پیاز و هم گردو رو باید تفت داد انگار بوی خامشون میره 

من زنداداشم پیاز دوست نداره اینطور درست میکنم

اسم رستوران اومد دلم رستوران خاله خاور و خواست😟

رستوران خاله خاور خیلی طرفدار داره چندبار تاحالا رفتیم سمتش و نرفتیم داخل 

پارسال دوشنبه رفتیم تعطیل بود 

امسال هم رفتیم از ترس کرونا و از بسسسسس که شلوغ بود نرفتیم 

عوضش  رفتیم رستوران خاله مرضیه خیلی جاش قشنگه غذاهاشم  بد نبودن 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
باردار بودم خوردم روم نیفتاد 😐 بعد اینکه خودم چرخ گوشت ندارم باید برم از قصابی بگیرم با این کرونا ...

اره حق داری ...اما نگران نباش بالاخره اون گوشت و وقتی میپزی داغ میشه میکروب نداره خیالت راحت

فسنجون فقط ترشش مزه میده

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
اره ارزونه نهایت بشه ١٠ هزارتومن هر ١٢ تا

خب پس لازم شد طرز تهیه کیک یزدی های خوشمزتو بگی بهم😍

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫