2777
2789
عنوان

دلم میخواد.....😍😋🍝🍳☕🍕🍜🍟🍷🍺🍰🍔

| مشاهده متن کامل بحث + 4285 بازدید | 280 پست
دستور پخت هم بزار دیگه کدبانو 😋😋😋😋😋

کدوم یکی رو ؟

حرف عشق میزنی؟ در من زنی مرده است،،،    ،،،،،،،      پرسی که چگونه ای، چه گویم؟ کز مرده برون نیاید آواز  ،،،،،،،،  سورنجان یا گل حسرت یک گیاه دارویی زیبا اما به شدت سمی هست،،                   همینقدر خوب، همینقدر خطرناک             خواهش میکنم سعی کنید غلط املایی نداشته باشید ،     منظورم اشتباه تایپی نیست، منظور فقط غلط املایی ست، 
#خورشت_داوود_پاشا گوشت چرخکرده 500 گرم پیاز رنده شده 1 عدد متوسط پیاز نگینی خرد شده 1 عدد نعنا خشک & ...

مرسی گلم 

من مشکلم با گوشت چرخ‌کرده هستش 😐

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

طرز پخت فسنجونی ک میپزی و بزار عزیزم ..فوت و فن های خاصم بگو ...منم کیک و شیرینیم معرکه میشه 😍😍

فسنجون با گوشت قلقلی مثل همه میپزم فوت و فنش اینه که آخر سر که رب انار و رب آلوچه و آلو خشکه ریختم، یکم توت خشک رو پودر میکنم میزنم به فسنجون، هم خیلی لعاب خوبی میده هم طعم ترشی که به خاطر رب آلوچه و اینا هست رو ملس میکنه و دیگه نیاز به شکر نیست ، تقریبا هر کی خورده طعمش رو دوست داشته

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
کلم سر همون کلم قمری هست، سفته و سبزه 

اهاااا مرسی عزیزم متوجه شدم 😍😘

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من هرررچی ک فک کنم یاد دارم و درست میکنم...کیک یزدیهام تو کل فامیل معروف شده 😁😁😁

ای جانم 😍

کک یزدی رو میشه داخل ماهیتابه دوطرفه درست کرد عزیزم؟! 

مرسی گلم جفتش رو انجام میدم ببنیم چجور میشه😍😘😘❤️

فراموش کردم بگم اگر از نشاسته استفاده میکنید موقع رنده کردن باید رنده رو داخل ظرف اب و یخ بذارید و داخل همون ظرف اب و یخ رنده کنید

نودل راحت تره اما خب با نشاسته خوشمزه تره

نوش جان

حرف عشق میزنی؟ در من زنی مرده است،،،    ،،،،،،،      پرسی که چگونه ای، چه گویم؟ کز مرده برون نیاید آواز  ،،،،،،،،  سورنجان یا گل حسرت یک گیاه دارویی زیبا اما به شدت سمی هست،،                   همینقدر خوب، همینقدر خطرناک             خواهش میکنم سعی کنید غلط املایی نداشته باشید ،     منظورم اشتباه تایپی نیست، منظور فقط غلط املایی ست، 
ای جانم 😍 کک یزدی رو میشه داخل ماهیتابه دوطرفه درست کرد عزیزم؟! 

نمیدونم بخدا ...حالا امتحان کن شاید شد 😊 قالب کیک یزدی و بگیر ...مثل کیک بزار دم بکشه 

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
فراموش کردم بگم اگر از نشاسته استفاده میکنید موقع رنده کردن باید رنده رو داخل ظرف اب و یخ بذارید و د ...

مرسی گلم چشم حتما 

فقط نشاسته چی فرقی نداره؟!؟! 

فسنجون با گوشت قلقلی مثل همه میپزم فوت و فنش اینه که آخر سر که رب انار و رب آلوچه و آلو خشکه ریختم، ...

گشنم شد😂😂😋😋😋😋😋

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

دقیقا منم یکی از فانتزی‌هام این هست که یه رستوران نقلی تو شهرمون بزنم،بعد توش غذاهای مطابق با طب سنتی بپزم

سالم

نمونه‌اش تو تهران هست

رستوران فانوس طرشت....

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
نمیدونم بخدا ...حالا امتحان کن شاید شد 😊 قالب کیک یزدی و بگیر ...مثل کیک بزار دم بکشه 

آها باید قالب رو بگیرم باشه عزیزم